This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://localhost/temp/predkladatel/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A12220%2F12%3A43883775%21RIV13-MSM-12220___/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A12220%2F12%3A43883775%21RIV13-MSM-12220___
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
The quality of cow's raw milk (milk composition, total bacteria counts, food-borne pathogens, somatic cell count, residues of inhibitory substances, freezing point, sensory, technological and other properties) is discussed. Knowledge of milk quality indicators and factors that affect them, are important for final quality and safety of milk. This chapter (5.10 Organoleptic properties of milk) deals with the sensory active constituents (pigments and flavour compounds) and provides some sensory taints and their causes. Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola (5.10 Smyslové vlastnosti mléka) pojednává o senzoricky aktivních látkách (barvivech, chuťových a vonných látkách) a uvádí některé smyslové vady a jejich příčiny. Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola (5.10 Smyslové vlastnosti mléka) pojednává o senzoricky aktivních látkách (barvivech, chuťových a vonných látkách) a uvádí některé smyslové vady a jejich příčiny.
dcterms:title
Milk quality indicators: Organoleptic properties of milk. Jakostní ukazatele mléka: Smyslové vlastnosti mléka. Jakostní ukazatele mléka: Smyslové vlastnosti mléka.
skos:prefLabel
Jakostní ukazatele mléka: Smyslové vlastnosti mléka. Milk quality indicators: Organoleptic properties of milk. Jakostní ukazatele mléka: Smyslové vlastnosti mléka.
skos:notation
RIV/60076658:12220/12:43883775!RIV13-MSM-12220___
n13:predkladatel
n14:orjk%3A12220
n3:aktivita
n10:Z
n3:aktivity
Z(MSM6007665806)
n3:dodaniDat
n9:2013
n3:domaciTvurceVysledku
n11:4951301
n3:druhVysledku
n19:C
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
143436
n3:idVysledku
RIV/60076658:12220/12:43883775
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:klicovaSlova
off-odour; off-taste; flavour; colour; quality; Cow's milk
n3:klicoveSlovo
n6:quality n6:off-odour n6:off-taste n6:Cow%27s%20milk n6:flavour n6:colour
n3:kontrolniKodProRIV
[574D2F9009C3]
n3:mistoVydani
České Budějovice
n3:nazevEdiceCisloSvazku
neuveden
n3:nazevZdroje
Mléko: produkce a kvalita
n3:obor
n21:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetStranKnihy
240
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2012
n3:tvurceVysledku
Samková, Eva
n3:zamer
n7:MSM6007665806
s:numberOfPages
7
n18:hasPublisher
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta
n15:isbn
978-80-7394-383-7
n20:organizacniJednotka
12220