This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17https://schema.org/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012579%21RIV11-MSM-12220___/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012579%21RIV11-MSM-12220___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
Cílem práce bylo vyhodnotit složení mléka během laktace (květen-říjen 2009) u kozy hnědé krátkosrsté. Nejvyšší variabilita byla zjištěna pro produkci mléka (v=22,8%) a obsah tuku (v=24,8%), nejnižší pro obsah laktózy (v=5,9%). Vliv stadia laktace byl pro všechny sledované ukazatele (produkce mléka, obsah tuku, bílkovin a laktózy) statisticky vysoce významný (P<0,001). Cílem práce bylo vyhodnotit složení mléka během laktace (květen-říjen 2009) u kozy hnědé krátkosrsté. Nejvyšší variabilita byla zjištěna pro produkci mléka (v=22,8%) a obsah tuku (v=24,8%), nejnižší pro obsah laktózy (v=5,9%). Vliv stadia laktace byl pro všechny sledované ukazatele (produkce mléka, obsah tuku, bílkovin a laktózy) statisticky vysoce významný (P<0,001). The aim was to evaluate goat milk yield and composition during lactation (May to October 2009). The highest variability(RSD) was observed in milk yield (22.8%) and fat content (24.8%), the lowest in content of lactose (5.9%). The effect of stage of lactation was statistically significant at P<0,001 for all observed parameters (milk yield, contents of fat, protein and lactose).
dcterms:title
Variabilita v produkci a složení kozího mléka během laktace. The changes in goat milk yield and composition during lactation. Variabilita v produkci a složení kozího mléka během laktace.
skos:prefLabel
Variabilita v produkci a složení kozího mléka během laktace. The changes in goat milk yield and composition during lactation. Variabilita v produkci a složení kozího mléka během laktace.
skos:notation
RIV/60076658:12220/10:00012579!RIV11-MSM-12220___
n4:aktivita
n20:Z
n4:aktivity
Z(MSM6007665806)
n4:dodaniDat
n13:2011
n4:domaciTvurceVysledku
n5:7616570 n5:4951301
n4:druhVysledku
n10:D
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
295276
n4:idVysledku
RIV/60076658:12220/10:00012579
n4:jazykVysledku
n7:cze
n4:klicovaSlova
goat milk; composition; stage of lactation
n4:klicoveSlovo
n6:stage%20of%20lactation n6:goat%20milk n6:composition
n4:kontrolniKodProRIV
[8BBEF36146DD]
n4:mistoKonaniAkce
Brno
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VII
n4:obor
n15:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
2
n4:rokUplatneniVysledku
n13:2010
n4:tvurceVysledku
Samková, Eva Samohejlová, Kamila
n4:typAkce
n9:CST
n4:zahajeniAkce
2010-01-01+01:00
n4:zamer
n14:MSM6007665806
s:numberOfPages
2
n19:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n17:isbn
978-80-7375-402-0
n18:organizacniJednotka
12220