This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n12https://schema.org/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A12220%2F08%3A00009600%21RIV09-MSM-12220___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A12220%2F08%3A00009600%21RIV09-MSM-12220___
rdf:type
skos:Concept n20:Vysledek
dcterms:description
Grasslands have except their production function very important sense in countryside. They participate in appearance of countryside. Organize utilization of grasslands for livestock nutrition provides the most valuable, natural and healthy part of feeding. On chosen Austrian and Czech farms with pasture breeding milk cows were criticized grasslands according to botanic composition, vegetative stadium and method of utilization during the vegetative period. Grasslands were during the pasture period analyzed in light of nutrition value and utilization in organism. We observe amino acids after acid hydrolysis in cow milk, whey and casein at agriculture enterprises in South Bohemia. We analysed milk from red and black spotted cattle. We did not find significant differences in amino acids composition between red and black spotted cattle. Pastviny mají kromě své produkční funkce i velmi důležitý smysl v krajině. Podílejí se na vzhledu krajiny. Organizované využívání pastvin pro výživu dobytka poskytuje nejhodnotnější přirozený a zdravý podíl krmení. Na vybraných rakouských a českých farmách s pastevním chovem dojných krav byly pastviny posuzovány podle botanického složení, vegetačního stádia a metod využití ve vegetačním období. Pastviny byly během pastevního období analyzovány z hlediska nutriční hodnoty a využití v organismu. Sledovali jsme aminokyseliny po kyselé hydrolýze v kravském mléce, syrovátce a kaseinu v zemědělských podnicích v Jižních Čechách. Analyzovali jsme mléko od červeno- a černostrakatého skotu. Nezjistili jsme významné rozdíly v aminokyselinovém složení mezi červeno- a černostrakatým skotem. Pastviny mají kromě své produkční funkce i velmi důležitý smysl v krajině. Podílejí se na vzhledu krajiny. Organizované využívání pastvin pro výživu dobytka poskytuje nejhodnotnější přirozený a zdravý podíl krmení. Na vybraných rakouských a českých farmách s pastevním chovem dojných krav byly pastviny posuzovány podle botanického složení, vegetačního stádia a metod využití ve vegetačním období. Pastviny byly během pastevního období analyzovány z hlediska nutriční hodnoty a využití v organismu. Sledovali jsme aminokyseliny po kyselé hydrolýze v kravském mléce, syrovátce a kaseinu v zemědělských podnicích v Jižních Čechách. Analyzovali jsme mléko od červeno- a černostrakatého skotu. Nezjistili jsme významné rozdíly v aminokyselinovém složení mezi červeno- a černostrakatým skotem.
dcterms:title
Posouzení vybraných složek mléka ve vztahu k zásobenosti krmných dávek dojnic Relationship between choice cow milk, nutritions and feed ration quality Posouzení vybraných složek mléka ve vztahu k zásobenosti krmných dávek dojnic
skos:prefLabel
Posouzení vybraných složek mléka ve vztahu k zásobenosti krmných dávek dojnic Posouzení vybraných složek mléka ve vztahu k zásobenosti krmných dávek dojnic Relationship between choice cow milk, nutritions and feed ration quality
skos:notation
RIV/60076658:12220/08:00009600!RIV09-MSM-12220___
n4:aktivita
n7:Z n7:S
n4:aktivity
S, Z(MSM6007665806)
n4:dodaniDat
n16:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n11:4564073 n11:6996205
n4:druhVysledku
n17:D
n4:duvernostUdaju
n9:S
n4:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
387814
n4:idVysledku
RIV/60076658:12220/08:00009600
n4:jazykVysledku
n10:cze
n4:klicovaSlova
cows; milk; ecological and conventional farms; amino acid in milk; whey and casein
n4:klicoveSlovo
n8:ecological%20and%20conventional%20farms n8:milk n8:amino%20acid%20in%20milk n8:whey%20and%20casein n8:cows
n4:kontrolniKodProRIV
[F5DDD92CE5B8]
n4:mistoVydani
Zlín
n4:nazevZdroje
Sborník příspěvků z V. ročníku mezinárodní konference Proteiny 2008
n4:obor
n5:GH
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:rokUplatneniVysledku
n16:2008
n4:tvurceVysledku
Lád, František Vondrášková, Barbora Čermák, Bohuslav Dvořáková, Eva Boháčová, L.
n4:zamer
n13:MSM6007665806
s:numberOfPages
4
n18:hasPublisher
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
n12:isbn
978-80-7318-706-4
n15:organizacniJednotka
12220