This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A12220%2F06%3A00007144%21RIV07-MSM-12220___/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A12220%2F06%3A00007144%21RIV07-MSM-12220___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
V oblasti vybraných rybníků Třeboňské pánve bylo sledováno použití některých doplňkových krmiv (pšenice, kukuřice, triticale, ječmen, žito) a jejich vliv na organoleptické vlastnosti masa tržního kapra (Cyprinus carpio). Panel hodnotitelů posuzoval vůni, chuť, pachuť a konzistenci. K vyjádření intenzity vjemu byla použita nestrukturovaná grafická stupnice. Na hodnocení se podílelo deset hodnotitelů a hodnocení bylo 2 krát opakováno. Při hodnocení sledovaných vjemů (při hladině významnosti p < 0,05) nebyl prokázán statisticky průkazný vliv přikrmovaného obilí na organoleptické vlastnosti masa kapra. Supplemental cereal feeding (wheat, corn, barley, rye and triticale) and its effect on organoleptic characteristics of common carp (Cyprinus carpio) flesh were investigated in fish from ponds in Třeboň region (Czech Republic). Panel of evaluators judged odour, taste, flavour and consistence of fish flesh. A protocol with an unstructured graphic scale was used for expressing the intensity of perception. Ten evaluators participated to the classification and the evaluation was repeated two-times. Statistically conclusive influence (at the level of significance p < 0,05) of cereals additional feeding on organoleptic characteristics of common carp flesh wasn't proved. V oblasti vybraných rybníků Třeboňské pánve bylo sledováno použití některých doplňkových krmiv (pšenice, kukuřice, triticale, ječmen, žito) a jejich vliv na organoleptické vlastnosti masa tržního kapra (Cyprinus carpio). Panel hodnotitelů posuzoval vůni, chuť, pachuť a konzistenci. K vyjádření intenzity vjemu byla použita nestrukturovaná grafická stupnice. Na hodnocení se podílelo deset hodnotitelů a hodnocení bylo 2 krát opakováno. Při hodnocení sledovaných vjemů (při hladině významnosti p < 0,05) nebyl prokázán statisticky průkazný vliv přikrmovaného obilí na organoleptické vlastnosti masa kapra.
dcterms:title
Cereal addition feeding in relation to organoleptic characteristic of ommon Carp Plesh Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio)
skos:prefLabel
Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) Cereal addition feeding in relation to organoleptic characteristic of ommon Carp Plesh
skos:notation
RIV/60076658:12220/06:00007144!RIV07-MSM-12220___
n6:strany
101-104
n6:aktivita
n7:S n7:Z
n6:aktivity
S, Z(MSM6007665809)
n6:cisloPeriodika
3
n6:dodaniDat
n8:2007
n6:domaciTvurceVysledku
n15:4036964
n6:druhVysledku
n18:J
n6:duvernostUdaju
n11:S
n6:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n6:idSjednocenehoVysledku
482540
n6:idVysledku
RIV/60076658:12220/06:00007144
n6:jazykVysledku
n13:cze
n6:klicovaSlova
cereals; common carp; sensoric evaluation; flesh quality
n6:klicoveSlovo
n9:common%20carp n9:flesh%20quality n9:sensoric%20evaluation n9:cereals
n6:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n6:kontrolniKodProRIV
[70F98A121F06]
n6:nazevZdroje
Bulletin VÚRH Vodňany
n6:obor
n14:GL
n6:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n6:pocetTvurcuVysledku
3
n6:rokUplatneniVysledku
n8:2006
n6:svazekPeriodika
42
n6:tvurceVysledku
Hůda, Jan Vejsada, Pavel Vácha, František
n6:zamer
n12:MSM6007665809
s:issn
0007-389X
s:numberOfPages
4
n10:organizacniJednotka
12220