This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20https://schema.org/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F60076658%3A12220%2F05%3A00006246%21RIV06-MSM-12220___/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n19http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F60076658%3A12220%2F05%3A00006246%21RIV06-MSM-12220___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
V poslední době se ve zpracování sladkovodních ryb začíná používat separace rybí svaloviny. je to nový trend, který se snaží technologickými postupy zvýšit celkovou výtěžnost ryb. Umožňuje také využívat dosud netržní druhy ryb (plotice, okoun, cejn aj.) a také se zhodnocují vyžití dříve nezpacovávaných částí těl ryb, jako jsou např. zbytky po filetování. S rozvojem použití separovaného masa vystupuje do popředí záležitost ochrany před nežádoucím rozvojem mikroorganismů při zvládnutí požadavků vyšší potravní bezpečnosti a ochrany spotřebitele V poslední době se ve zpracování sladkovodních ryb začíná používat separace rybí svaloviny. je to nový trend, který se snaží technologickými postupy zvýšit celkovou výtěžnost ryb. Umožňuje také využívat dosud netržní druhy ryb (plotice, okoun, cejn aj.) a také se zhodnocují vyžití dříve nezpacovávaných částí těl ryb, jako jsou např. zbytky po filetování. S rozvojem použití separovaného masa vystupuje do popředí záležitost ochrany před nežádoucím rozvojem mikroorganismů při zvládnutí požadavků vyšší potravní bezpečnosti a ochrany spotřebitele Of late, usage of fish musculature separation in freshawater fish preparation began to to be used. it is a new trend which makes use of technological techniques to increase total utilization of fish. It also utilizes non-market fish (roaches, perch, breams, etcetera) and utilization of fish parts, e.g. fillet residue, that were not prepared earlier is evaluated. With the development of microorganisms through managing the requirements of food protection and consumer safety.
dcterms:title
Effect of storage temperature on the growth of mikroorganisms in a separate from some freshawater fish species Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb
skos:prefLabel
Effect of storage temperature on the growth of mikroorganisms in a separate from some freshawater fish species Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb Vliv teploty skladování rozvoj mikroorganismů v separatu z některých druhů sladkovodních ryb
skos:notation
RIV/60076658:12220/05:00006246!RIV06-MSM-12220___
n3:strany
89-93
n3:aktivita
n16:Z
n3:aktivity
Z(MSM 126100003)
n3:dodaniDat
n19:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n7:8772061 n7:4036964
n3:druhVysledku
n9:D
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
549468
n3:idVysledku
RIV/60076658:12220/05:00006246
n3:jazykVysledku
n12:cze
n3:klicovaSlova
separate; perch; carp; trout; temperature
n3:klicoveSlovo
n8:perch n8:trout n8:temperature n8:carp n8:separate
n3:kontrolniKodProRIV
[2339BC3C6DDA]
n3:mistoKonaniAkce
České Budějovice
n3:mistoVydani
České Budějovice
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference studentů DSP [2005]
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n19:2005
n3:tvurceVysledku
Kouřil, Jan Novik, Ihar Vácha, František
n3:typAkce
n13:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-01-01+01:00
n3:zamer
n17:MSM%20126100003
s:numberOfPages
5
n21:hasPublisher
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta
n20:isbn
80-7040-764-6
n10:organizacniJednotka
12220