This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A%230000240%21RIV09-MZE-49608851/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A%230000240%21RIV09-MZE-49608851
rdf:type
n9:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Metodiky je vyvinuta pro zajištění vhodné suroviny pro výrobu náročnějších mléčných výrobků, stanovení a odhad výskytu sporotvorných psychrotrofních a mezofilních mikroorganismů. Odhad je na základě hodnotících mikrobiologických ukazatelů pro proplácení syrového mléka (CPM – celkový počet mezofilních mikroorganismů) nebo doplňkových ukazatelů (TRM – počet termorezistentních mikroorganismů). Metodiky je vyvinuta pro zajištění vhodné suroviny pro výrobu náročnějších mléčných výrobků, stanovení a odhad výskytu sporotvorných psychrotrofních a mezofilních mikroorganismů. Odhad je na základě hodnotících mikrobiologických ukazatelů pro proplácení syrového mléka (CPM – celkový počet mezofilních mikroorganismů) nebo doplňkových ukazatelů (TRM – počet termorezistentních mikroorganismů). The method is development of useful raw material ensuring for more exacting milk products processing and for estimation of sporeforming mesophilic and psychrotrophic bacteria occurrence. The estimation is on the basis of the total count of mesophilic bacteria or termosrezistant bacteria, which are used for payment.
dcterms:title
Postup při stanovení nového ukazatele mikrobiologické kvality syrového kravského mléka (MPAS) pro výrobu nových mlékárenských výrobků Postup při stanovení nového ukazatele mikrobiologické kvality syrového kravského mléka (MPAS) pro výrobu nových mlékárenských výrobků Determination of new microbiological indicator procedure (MPAS) for new milk products processing
skos:prefLabel
Determination of new microbiological indicator procedure (MPAS) for new milk products processing Postup při stanovení nového ukazatele mikrobiologické kvality syrového kravského mléka (MPAS) pro výrobu nových mlékárenských výrobků Postup při stanovení nového ukazatele mikrobiologické kvality syrového kravského mléka (MPAS) pro výrobu nových mlékárenských výrobků
skos:notation
RIV/49608851:_____/07:#0000240!RIV09-MZE-49608851
n4:aktivita
n5:P
n4:aktivity
P(EP9058)
n4:certifikacniOrgan
Ministerstvo zemědělství
n4:datumCertifikace
2007-08-06+02:00
n4:dodaniDat
n10:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n12:5467519 n12:2751305
n4:druhVysledku
n15:N%2FA
n4:duvernostUdaju
n13:S
n4:ekonomickeParametry
Ekonomický dopad je součástí zvyšování zdravotní nezávadnosti mléka jako suroviny.
n4:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
442849
n4:idVysledku
RIV/49608851:_____/07:#0000240
n4:interniIdentifikace
EP 9058 UM 1
n4:jazykVysledku
n14:cze
n4:klicovaSlova
raw cow´s milk; sporeforming bacteria; mesophilic; psychrotrophic
n4:klicoveSlovo
n7:raw%20cow%C2%B4s%20milk n7:sporeforming%20bacteria n7:psychrotrophic n7:mesophilic
n4:kontrolniKodProRIV
[2A71AECB62BF]
n4:lokalizaceVysledku
Svaz výrobců mléka a.s., Nemocniční 53, 787 01 Šumperk
n4:obor
n6:EE
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
2
n4:projekt
n16:EP9058
n4:rokUplatneniVysledku
n10:2007
n4:technickeParametry
Postup pro stanovení a odhad mikrobiologických ukazatelů syrového mléka jako nového ukazatele při výrobě speciálních mléčných výrobků.
n4:tvurceVysledku
Hanuš, Oto Vyletělová, Marcela