This HTML5 document contains 57 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17https://schema.org/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A8P005612%21RIV08-MZE-49608851/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F49608851%3A_____%2F06%3A8P005612%21RIV08-MZE-49608851
rdf:type
skos:Concept n9:Vysledek
dcterms:description
Příspěvek jako původní práce. Cílem bylo připravit základ pro konstrukci pravidel vyhodnocovacího algoritmu, který bude syntetizovat různé ukazatele kvality mléka (UKM) do jedné relativní hodnoty kvality. Byly analyzovány vlastnosti a chování UKM během dlouhého období. Byly vyjádřeny odchylky datových souborů ve srovnání s normální frekvenční distribucí. Byly studovány UKM jako: obsah tuku, obsah bílkovin, obsah kaseinu, bod mrznutí mléka, počet somatických buněk, celkový počet mezofilních, psychrotrofních a termorezistentních baktérií. Pro následující vývoj vyhodnocovacího algoritmu jsou nezbytné matematické transformace některých UKM. Příspěvek jako původní práce. Cílem bylo připravit základ pro konstrukci pravidel vyhodnocovacího algoritmu, který bude syntetizovat různé ukazatele kvality mléka (UKM) do jedné relativní hodnoty kvality. Byly analyzovány vlastnosti a chování UKM během dlouhého období. Byly vyjádřeny odchylky datových souborů ve srovnání s normální frekvenční distribucí. Byly studovány UKM jako: obsah tuku, obsah bílkovin, obsah kaseinu, bod mrznutí mléka, počet somatických buněk, celkový počet mezofilních, psychrotrofních a termorezistentních baktérií. Pro následující vývoj vyhodnocovacího algoritmu jsou nezbytné matematické transformace některých UKM. The contribution as original paper. The aim was to prepare the basis for the construction rules of an evaluation algorithm, which will be able to synthetize the different MQPs into one relative quality value. The properties and behaviour of MQPs during long period were analysed. A deviations of the data files in comparison with the normal frequency distribution were expressed. The following MQPs were studied: fat content; protein content; casein content; milk freezing point; somatic cell count; total mesophilic, psychrotrophic and thermoresistent bacteria counts and so on. Mathematic data transformations at some MQPs are necessary for a next procedure at the evaluation algorithm development.
dcterms:title
The increase of link consistency among raw milk price and its quality due to the research and development of an algorithm for the creation of the synthetic milk quality parameter Zvýšení konzistentní vazby ceny mléka na jeho jakost prostřednictvím výzkumu a vývoje algoritmu pro tvorbu syntetického ukazatele kvality Zvýšení konzistentní vazby ceny mléka na jeho jakost prostřednictvím výzkumu a vývoje algoritmu pro tvorbu syntetického ukazatele kvality
skos:prefLabel
Zvýšení konzistentní vazby ceny mléka na jeho jakost prostřednictvím výzkumu a vývoje algoritmu pro tvorbu syntetického ukazatele kvality The increase of link consistency among raw milk price and its quality due to the research and development of an algorithm for the creation of the synthetic milk quality parameter Zvýšení konzistentní vazby ceny mléka na jeho jakost prostřednictvím výzkumu a vývoje algoritmu pro tvorbu syntetického ukazatele kvality
skos:notation
RIV/49608851:_____/06:8P005612!RIV08-MZE-49608851
n3:strany
59-64
n3:aktivita
n18:P n18:Z
n3:aktivity
P(QF4003), Z(MSM2678846201)
n3:dodaniDat
n16:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n10:5163021 n10:5467519
n3:druhVysledku
n14:D
n3:duvernostUdaju
n6:S
n3:entitaPredkladatele
n20:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
510474
n3:idVysledku
RIV/49608851:_____/06:8P005612
n3:jazykVysledku
n7:cze
n3:klicovaSlova
farmer; dairy plant; raw cow milk; bulk milk sample; milk quality parameter; milk composition; milk hygiene parameter; standard discrimination limit; payment system; statistical analysis; data transformation
n3:klicoveSlovo
n4:statistical%20analysis n4:dairy%20plant n4:milk%20composition n4:milk%20hygiene%20parameter n4:bulk%20milk%20sample n4:milk%20quality%20parameter n4:standard%20discrimination%20limit n4:data%20transformation n4:farmer n4:raw%20cow%20milk n4:payment%20system
n3:kontrolniKodProRIV
[BFA5F85493CC]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Den mléka 2006
n3:obor
n8:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n12:QF4003
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2006
n3:tvurceVysledku
Macek, A. Hanuš, Oto Janů, Libor Jedelská, R. Genčurová, V.
n3:typAkce
n19:EUR
n3:zahajeniAkce
2006-05-22+02:00
n3:zamer
n15:MSM2678846201
s:numberOfPages
6
n13:hasPublisher
Česká zemědělská společnost; Česká zemědělská univerzita v Praze. Agronomická fakulta; ISV NAKLADATELSTVÍ
n17:isbn
80-213-1498-2