This HTML5 document contains 54 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F49608851%3A_____%2F05%3A%230000009%21RIV06-MZE-49608851/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F49608851%3A_____%2F05%3A%230000009%21RIV06-MZE-49608851
rdf:type
n9:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Příspěvek s původní prací je zaměřen na posouzení možných vlivů vícečetného denního dojení na hygienické a zdravotní ukazatele v mléce. Srovnává výsledky analýz mléka individuálních a bazénových vzorků v podobných stádech s dvojím a trojím dojením za delší období. Vlivy hodnoceného faktoru nebyly výrazné, statisticky významné rozdíly byly pouze u některých ukazatelů. The contribution with original paper is focused on evaluation of possible effects of more numerous daily milking on hygienical and health milk indicators. The results of analyses of individual and bulk milk samples are compared between similar dairy herds with two and three numerous milking per day during longer time period. The evaluated factor impacts were not marked and the statistical significance of difference was observed only at a few parameters. Příspěvek s původní prací je zaměřen na posouzení možných vlivů vícečetného denního dojení na hygienické a zdravotní ukazatele v mléce. Srovnává výsledky analýz mléka individuálních a bazénových vzorků v podobných stádech s dvojím a trojím dojením za delší období. Vlivy hodnoceného faktoru nebyly výrazné, statisticky významné rozdíly byly pouze u některých ukazatelů.
dcterms:title
The differences in health and hygienical parameters of raw cow milk between stables with technology of three and two daily milkings. Rozdíly ve zdravotních a hygienických ukazatelích syrového kravského mléka mezi stájemi a technologií trojího a dvojího dojení denně. Rozdíly ve zdravotních a hygienických ukazatelích syrového kravského mléka mezi stájemi a technologií trojího a dvojího dojení denně.
skos:prefLabel
The differences in health and hygienical parameters of raw cow milk between stables with technology of three and two daily milkings. Rozdíly ve zdravotních a hygienických ukazatelích syrového kravského mléka mezi stájemi a technologií trojího a dvojího dojení denně. Rozdíly ve zdravotních a hygienických ukazatelích syrového kravského mléka mezi stájemi a technologií trojího a dvojího dojení denně.
skos:notation
RIV/49608851:_____/05:#0000009!RIV06-MZE-49608851
n3:strany
1-7
n3:aktivita
n15:P
n3:aktivity
P(QF4145)
n3:cisloPeriodika
2
n3:dodaniDat
n13:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n4:2998645 n4:5163021 n4:2751305
n3:druhVysledku
n12:J
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
541563
n3:idVysledku
RIV/49608851:_____/05:#0000009
n3:jazykVysledku
n5:cze
n3:klicovaSlova
dairy cow; milking; more times milking per day; raw cow milk; health and hygienical milk parameters; somatic cell count; electrical conductivity; lactose; whey protein; thermoresistent mikroorganisms; Streptococus agalactiae; Staphylococus aureus; bacilli
n3:klicoveSlovo
n7:electrical%20conductivity n7:more%20times%20milking%20per%20day n7:somatic%20cell%20count n7:whey%20protein n7:thermoresistent%20mikroorganisms n7:dairy%20cow n7:lactose n7:Streptococus%20agalactiae n7:bacilli n7:raw%20cow%20milk n7:milking n7:Staphylococus%20aureus n7:health%20and%20hygienical%20milk%20parameters
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[3DCE17DD368D]
n3:nazevZdroje
Výzkum v chovu skotu
n3:obor
n14:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n17:QF4145
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2005
n3:svazekPeriodika
XLVII
n3:tvurceVysledku
Janů, Libor Vyletělová, Marcela Hanuš, Oto
s:issn
0139-7265
s:numberOfPages
8