This HTML5 document contains 41 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F49608851%3A_____%2F01%3A%230000019%21RIV06-MZE-49608851/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F49608851%3A_____%2F01%3A%230000019%21RIV06-MZE-49608851
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Byly identifikovány izolované druhy rodu Bacillus bylo v syrovém mléce. Nejčetnější zastoupení měl B. licheniformis (68,1%) a B. cereus (21,1%), dále B. pumilus (2,9%), B. lentus (2,9%), B. subtilis (1,5%), B. weihenstephanensis (1,0%), ostatní (2,5%). Podobně v pasterovaném mléce i UHT mléku měl B. licheniformis 100%tní zastoupení, B. cereus 37,5% a B. subtilis 12,5%. Byly identifikovány izolované druhy rodu Bacillus bylo v syrovém mléce. Nejčetnější zastoupení měl B. licheniformis (68,1%) a B. cereus (21,1%), dále B. pumilus (2,9%), B. lentus (2,9%), B. subtilis (1,5%), B. weihenstephanensis (1,0%), ostatní (2,5%). Podobně v pasterovaném mléce i UHT mléku měl B. licheniformis 100%tní zastoupení, B. cereus 37,5% a B. subtilis 12,5%. There were identified the izolated species genus Bacillus in raw milk. The frequently occurrence was confirmed for B. licheniformis (68,1%) and B. cereus (21,1%), then B. pumilus (2,9%), B. lentus (2,9%), B. subtilis (1,5%), B. weihenstephanensis (1,0%),others (2,5%). The similar results were found in pasteurized and UHT milk: B. licheniformis 100%, B. cereus 37,5% and B. subtilis (12,5%).
dcterms:title
Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku. Occurrence of bacteria genus Bacillus in raw milk, pasteurized milk and UHT milk. Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku.
skos:prefLabel
Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku. Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku. Occurrence of bacteria genus Bacillus in raw milk, pasteurized milk and UHT milk.
skos:notation
RIV/49608851:_____/01:#0000019!RIV06-MZE-49608851
n4:strany
16-17
n4:aktivita
n8:P
n4:aktivity
P(EP9058)
n4:cisloPeriodika
5
n4:dodaniDat
n12:2006
n4:domaciTvurceVysledku
n14:2751305
n4:druhVysledku
n7:J
n4:duvernostUdaju
n5:S
n4:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
701279
n4:idVysledku
RIV/49608851:_____/01:#0000019
n4:jazykVysledku
n15:cze
n4:klicovaSlova
Bacillus spp.; raw milk; pasteurized milk; UHT milk
n4:klicoveSlovo
n9:raw%20milk n9:Bacillus%20spp. n9:pasteurized%20milk n9:UHT%20milk
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[C3059893978A]
n4:nazevZdroje
Náš chov
n4:obor
n10:EE
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
1
n4:projekt
n13:EP9058
n4:rokUplatneniVysledku
n12:2001
n4:svazekPeriodika
LXI
n4:tvurceVysledku
Vyletělová, Marcela
s:issn
0027-8068
s:numberOfPages
2