This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F46904841%3A_____%2F07%3A8P001201%21RIV08-MZE-46904841/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F46904841%3A_____%2F07%3A8P001201%21RIV08-MZE-46904841
rdf:type
n11:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Byly navrženy receptury a technologické postupy pro využití bezpluchého ovsa do potravin, které se podobají mléčným výrobkům. Byly navrženy receptury a technologické postupy pro využití bezpluchého ovsa do potravin, které se podobají mléčným výrobkům. Recipes and technological processes were proposed for the use of naked oat into foods, that are similar to non-dairy food products.
dcterms:title
Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa Development of functional foods on the base of naked oat
skos:prefLabel
Development of functional foods on the base of naked oat Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa Vývoj funkčních potravin na bázi bezpluchého ovsa
skos:notation
RIV/46904841:_____/07:8P001201!RIV08-MZE-46904841
n4:strany
9-13
n4:aktivita
n15:P
n4:aktivity
P(QF3291)
n4:cisloPeriodika
srpen 2007
n4:dodaniDat
n14:2008
n4:domaciTvurceVysledku
n16:2375273
n4:druhVysledku
n12:J
n4:duvernostUdaju
n9:S
n4:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
460454
n4:idVysledku
RIV/46904841:_____/07:8P001201
n4:jazykVysledku
n5:cze
n4:klicovaSlova
naked oat; functional foods; fermented; non-fermented
n4:klicoveSlovo
n6:fermented n6:non-fermented n6:functional%20foods n6:naked%20oat
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[EB33D6E9C146]
n4:nazevZdroje
Mlékařské listy
n4:obor
n13:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
7
n4:projekt
n17:QF3291
n4:rokUplatneniVysledku
n14:2007
n4:svazekPeriodika
103
n4:tvurceVysledku
Pechačová, M. Vaculová, Kateřina Roubal, P. Němečková, I. Paulíčková, I. Gabrovská, D.
s:issn
1212-950X
s:numberOfPages
5