This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statVydaniPatentuVzoru/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26788462%3A_____%2F14%3A%230000718%21RIV15-TA0-26788462/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/uzemniOchranaPatentu/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiPatentuVzoru/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26788462%3A_____%2F14%3A%230000718%21RIV15-TA0-26788462
rdf:type
n16:Vysledek skos:Concept
rdfs:seeAlso
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027319.pdf
dcterms:description
Granules for culinary treatment of meat (especially beef) containing plant enzyme papain. Composition and proportions of ingredients significantly affects meat tenderness, but does not significantly affect the taste characteristics of the meat. All ingredients are approved for use in food industry under applicable legislation With an appropriate ratio of the components, the granules are very cohesive, very mechanically stable and do not exhibit any degree of degradation over time during storage. Granules treated meat shows up to 45% increase of tenderness during 72 hours (compared with 15% increase in natural aging). Granulát pro kulinářské úpravy masa (zejména hovězího), pomocí přípravku s obsahem rostlinného enzymu papainu. Kombinace použitých komponent s výhodou výrazně ovlivňuje křehkost masa, ale výrazně neovlivňuje jeho chuťové vlastnosti. Všechny obsažené látky jsou schválené pro potravinářské použití dle platné legislativy. Díky vhodnému poměru komponent jsou granule velmi soudržné, velmi mechanicky stabilní a nevykazují žádnou míru degradace v čase v průběhu skladování. Působením granulátu dojde během 72 hodin ke zvýšení křehkosti až o 45 % (ve srovnání s 15% zvýšením při přirozeném zrání). Granulát pro kulinářské úpravy masa (zejména hovězího), pomocí přípravku s obsahem rostlinného enzymu papainu. Kombinace použitých komponent s výhodou výrazně ovlivňuje křehkost masa, ale výrazně neovlivňuje jeho chuťové vlastnosti. Všechny obsažené látky jsou schválené pro potravinářské použití dle platné legislativy. Díky vhodnému poměru komponent jsou granule velmi soudržné, velmi mechanicky stabilní a nevykazují žádnou míru degradace v čase v průběhu skladování. Působením granulátu dojde během 72 hodin ke zvýšení křehkosti až o 45 % (ve srovnání s 15% zvýšením při přirozeném zrání).
dcterms:title
Granules for controlled aging of meat Granulát pro řízené zrání masa Granulát pro řízené zrání masa
skos:prefLabel
Granulát pro řízené zrání masa Granules for controlled aging of meat Granulát pro řízené zrání masa
skos:notation
RIV/26788462:_____/14:#0000718!RIV15-TA0-26788462
n3:aktivita
n5:P
n3:aktivity
P(TA01010153)
n3:cisloPatentuVzoru
27319
n3:datumUdeleniPatentuVzoru
2014-09-15+02:00
n3:dodaniDat
n18:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n4:7280866 n4:6915922 n4:4364112
n3:druhVysledku
n22:F%2FU
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
18559
n3:idVysledku
RIV/26788462:_____/14:#0000718
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:klicovaSlova
beef; aging; tenderness; papain; granulate
n3:klicoveSlovo
n6:tenderness n6:beef n6:granulate n6:aging n6:papain
n3:kontrolniKodProRIV
[3530035741F5]
n3:licencniPoplatek
n13:A
n3:mistoVydaniPatentuVzoru
Prague
n3:nazevVydavatelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví
n3:obor
n8:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n10:TA01010153
n3:rokUplatneniVysledku
n18:2014
n3:statVydaniPatentuVzoru
n21:CZ
n3:tvurceVysledku
Hulová, Irena Macák, Jan Vacátko, Evžen
n3:uzemniOchranaPatentu
n9:E
n3:vlastnik
n15:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n11:A
n3:vyuzitiPatentuVzoru
n20:A