This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26788462%3A_____%2F10%3A%230000368%21RIV11-MSM-26788462/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26788462%3A_____%2F10%3A%230000368%21RIV11-MSM-26788462
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Fat content in 63 samples of beef (MLLT) was assessed using the method of measurement based on IR. Each sample was measured from dorsal, ventral and transversal direction – area of the transversal cut. The values obtained with the IR method from the transversal direction were compared with the chemical laboratory method r = 0.708, p < 0.01 and image analysis r = 0.757, p < 0.01. Correlations between the determination of fat by the IR method and the amount of separable fat in the carcass were low and mostly non-significant r = 0.053 to 0.497. U 63 vzorků hovězího svalu (MLLT) byl hodnocen obsah tuku pomocí metody založené na principu měření IR. Měření vzorku probíhalo z dorzální a ventrální strany a na ploše po transverzálním řezu svalu. Hodnoty metody IR z příčného řezu byly porovnány s chemickou laboratorní metodou r = 0,708, p < 0,01 a analýzou obrazu r = 0,757, p < 0,01. Korelace mezi stanovením obsahu tuku metodou IR a množstvím oddělitelného tuku v JUT byly nízké a většinou neprůkazné r = 0,053 až 0,497 U 63 vzorků hovězího svalu (MLLT) byl hodnocen obsah tuku pomocí metody založené na principu měření IR. Měření vzorku probíhalo z dorzální a ventrální strany a na ploše po transverzálním řezu svalu. Hodnoty metody IR z příčného řezu byly porovnány s chemickou laboratorní metodou r = 0,708, p < 0,01 a analýzou obrazu r = 0,757, p < 0,01. Korelace mezi stanovením obsahu tuku metodou IR a množstvím oddělitelného tuku v JUT byly nízké a většinou neprůkazné r = 0,053 až 0,497
dcterms:title
Vyhodnocení obsahu tuku v hovězím mase na principu měření infračerveného spektra Vyhodnocení obsahu tuku v hovězím mase na principu měření infračerveného spektra Evaluation of the fat content in beef by infrared spectroscopy
skos:prefLabel
Evaluation of the fat content in beef by infrared spectroscopy Vyhodnocení obsahu tuku v hovězím mase na principu měření infračerveného spektra Vyhodnocení obsahu tuku v hovězím mase na principu měření infračerveného spektra
skos:notation
RIV/26788462:_____/10:#0000368!RIV11-MSM-26788462
n3:aktivita
n15:Z n15:P
n3:aktivity
P(2B06107), P(2B08037), P(QI91A055), Z(MSM2678846201)
n3:cisloPeriodika
4
n3:dodaniDat
n8:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n12:5467519 n12:3701948 n12:9549439 n12:6246443
n3:druhVysledku
n16:J
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
297013
n3:idVysledku
RIV/26788462:_____/10:#0000368
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
IR; fat; beef; comparing methods; carcass
n3:klicoveSlovo
n6:beef n6:IR n6:comparing%20methods n6:fat n6:carcass
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[7386CBE7F1F5]
n3:nazevZdroje
Výzkum v chovu skotu
n3:obor
n14:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n9:QI91A055 n9:2B06107 n9:2B08037
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2010
n3:svazekPeriodika
52
n3:tvurceVysledku
Dračková, Eliška Šarovská, Lenka Dufek, Aleš Hanuš, Oto Homola, Miroslav
n3:zamer
n18:MSM2678846201
s:issn
0139-7265
s:numberOfPages
6