This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23SA73%21RIV15-TA0-26722861/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23SA73%21RIV15-TA0-26722861
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Byla vyvinuta technologie zpracování jogurtového nápoje pro zpracování v minimlékárně s robotizovanou plnící, balící a prodejní linkou v modulárním kontejnerovém systému. Jogurtový nápoj má kromě pozitivních nutričních kvalit i výhodu obsahu bakterií mléčného kvašení, které mléčné výrobky činí stravitelnějšími a tím vhodnými i pro některé skupiny obyvatel se speciálními nároky na výživu. Důležitým kvalitativním parametrem jogurtového nápoje jsou jeho senzorické vlastnosti, které byly optimalizovány výběrem mlékařské kultury a nastavením technologických parametrů. Technologické parametry byly otestovány tak, aby umožnily pružně měnit dobu fermentace do optimální hodnoty aktivní kyselosti v závislosti na poptávce v Milkbaru na základě zadání různých teplot kultivace. Jogurtový nápoj je vyráběn bez ochucení. Ve výdejovém místě Milkbaru je možnost ochucení na bázi ovoce. Processing technology was developed for the yoghurt drink processing in mini dairy plant with a sequential filling, packaging and sales unit in the modular container system. Yogurt drink has positive nutritional qualities besides the advantage of the content of lactic acid bacteria that dairy is more digestible and thus suitable for certain groups with special nutritional requirements. An important quality parameter of the yoghurt drink is its sensory characteristics that have been optimized by selecting starters and adjusting process parameters. Technological parameters were tested to enable flexible changes in the fermentation to optimal values active acidity depending on the demand in Milkbaru by specifying different temperatures cultivation. Yogurt drink is produced without flavor. In the access site Milkbaru possibility flavor Byla vyvinuta technologie zpracování jogurtového nápoje pro zpracování v minimlékárně s robotizovanou plnící, balící a prodejní linkou v modulárním kontejnerovém systému. Jogurtový nápoj má kromě pozitivních nutričních kvalit i výhodu obsahu bakterií mléčného kvašení, které mléčné výrobky činí stravitelnějšími a tím vhodnými i pro některé skupiny obyvatel se speciálními nároky na výživu. Důležitým kvalitativním parametrem jogurtového nápoje jsou jeho senzorické vlastnosti, které byly optimalizovány výběrem mlékařské kultury a nastavením technologických parametrů. Technologické parametry byly otestovány tak, aby umožnily pružně měnit dobu fermentace do optimální hodnoty aktivní kyselosti v závislosti na poptávce v Milkbaru na základě zadání různých teplot kultivace. Jogurtový nápoj je vyráběn bez ochucení. Ve výdejovém místě Milkbaru je možnost ochucení na bázi ovoce.
dcterms:title
Technologie výroby jogurtového nápoje pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem Technology of yogurt drink production in robotic mini dairy with Milkbar Technologie výroby jogurtového nápoje pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem
skos:prefLabel
Technologie výroby jogurtového nápoje pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem Technologie výroby jogurtového nápoje pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem Technology of yogurt drink production in robotic mini dairy with Milkbar
skos:notation
RIV/26722861:_____/14:#SA73!RIV15-TA0-26722861
n3:aktivita
n18:P
n3:aktivity
P(TA02011293)
n3:dodaniDat
n14:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n4:3142221 n4:3141209 n4:6619053
n3:druhVysledku
n13:Z%2FB
n3:duvernostUdaju
n6:S
n3:ekonomickeParametry
předpokládá se roční obrat 900 000 Kč v jedné mlékárně
n3:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
49608
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/14:#SA73
n3:interniIdentifikace
Jogurtový nápoj - Milkbar
n3:jazykVysledku
n9:cze
n3:kategorie
n17:A
n3:klicovaSlova
yogurt drink; robotic mini dairy plant
n3:klicoveSlovo
n7:robotic%20mini%20dairy%20plant n7:yogurt%20drink
n3:kontrolniKodProRIV
[09A1C567CF20]
n3:licencniPoplatek
n10:Z
n3:obor
n15:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n11:TA02011293
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2014
n3:technickeParametry
realizováno v Robotické minimlékárně s Milkbarem, Fabric Constructions s.r.o., IČO 26865165, licenční smlouva uzavřena 19. 11. 2014
n3:tvurceVysledku
Roubal, Petr Šalaková, Alexandra Drbohlav, Jan
n3:vlastnik
n12:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n19:A