This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23NE37%21RIV15-MZE-26722861/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23NE37%21RIV15-MZE-26722861
rdf:type
n3:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Cílem tohoto příspěvku je seznámit uživatele (mlékárny a další podniky) s výsledky vybraných projektů, které jsou aktuálně řešeny či jejichž výsledky jsou již k dispozici pro praktické využití ve výrobě. Příspěvek je zaměřen zejména na využití kultivační metody stanovení Gramnegativních aerobních bakterií v laboratořích mlékáren, testování antimikrobiálního účinku látek mikrobiálního nebo rostlinného původu, ochucující složky, bioaktivní látky z kolostra a návrhy synbiotických výrobků. The aim of this contribution is to present results of chosen actually solved projects whose results are already available to exploiters (dairy-plants and other enterprises) for practical exploitation in manufacturing. The contribution is focused especially on the exploitation of the cultivation method for determination of Gram-negative aerobic bacteria in dairy laboratories, tests on the antimicrobial effect of compounds of microbial or plant origin, flavouring components, bioactive compounds in colostrum and the designs of synbiotic products. Cílem tohoto příspěvku je seznámit uživatele (mlékárny a další podniky) s výsledky vybraných projektů, které jsou aktuálně řešeny či jejichž výsledky jsou již k dispozici pro praktické využití ve výrobě. Příspěvek je zaměřen zejména na využití kultivační metody stanovení Gramnegativních aerobních bakterií v laboratořích mlékáren, testování antimikrobiálního účinku látek mikrobiálního nebo rostlinného původu, ochucující složky, bioaktivní látky z kolostra a návrhy synbiotických výrobků.
dcterms:title
Examples of new products, technologies, analytical methods and other results for practical exploitation by dairy plants Příklady nových výrobků, technologií, analytických metod a dalších výsledků pro praktické využití mlékárnami Příklady nových výrobků, technologií, analytických metod a dalších výsledků pro praktické využití mlékárnami
skos:prefLabel
Příklady nových výrobků, technologií, analytických metod a dalších výsledků pro praktické využití mlékárnami Příklady nových výrobků, technologií, analytických metod a dalších výsledků pro praktické využití mlékárnami Examples of new products, technologies, analytical methods and other results for practical exploitation by dairy plants
skos:notation
RIV/26722861:_____/14:#NE37!RIV15-MZE-26722861
n5:aktivita
n13:P
n5:aktivity
P(QI91B274), P(QJ1210300), P(QJ1210302), P(QJ1210376)
n5:dodaniDat
n9:2015
n5:domaciTvurceVysledku
n11:6619053 n11:3913260 n11:3142221 n11:8680302 n11:2551934 n11:7561504
n5:druhVysledku
n14:O
n5:duvernostUdaju
n15:S
n5:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
39310
n5:idVysledku
RIV/26722861:_____/14:#NE37
n5:jazykVysledku
n10:cze
n5:klicovaSlova
functional foods; antimicrobial effect; microbiological methods; flavouring
n5:klicoveSlovo
n6:functional%20foods n6:flavouring n6:microbiological%20methods n6:antimicrobial%20effect
n5:kontrolniKodProRIV
[4DD552FBFE94]
n5:obor
n16:GM
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
6
n5:pocetTvurcuVysledku
6
n5:projekt
n8:QI91B274 n8:QJ1210300 n8:QJ1210376 n8:QJ1210302
n5:rokUplatneniVysledku
n9:2014
n5:tvurceVysledku
Kunová, Gabriela Roubal, Petr Němečková, Irena Lisová, Ivana Šalaková, Alexandra Chramostová, Jana