This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F11%3AZRYDPR11%21RIV12-MSM-26722861/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F11%3AZRYDPR11%21RIV12-MSM-26722861
rdf:type
skos:Concept n6:Vysledek
dcterms:description
Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek. Verified technology contains manufacturing parameters, composition and parameters of the product, material balance and principal design of manufacturing line for production of rice dessert with probiotics. The dessert is intended especially for vegetarians, vegans, patients with allergy to cow milk proteins, lactose intolerance, phenylketonuria, diabetes or for patients on low-protein diet. The dessert doesn´t contain animal proteins, cholesterol, lactose or gluten.
dcterms:title
Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky Manufacturing technology of rice dessert with probiotics
skos:prefLabel
Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky Manufacturing technology of rice dessert with probiotics Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky
skos:notation
RIV/26722861:_____/11:ZRYDPR11!RIV12-MSM-26722861
n6:predkladatel
n7:ico%3A26722861
n4:aktivita
n9:P n9:Z
n4:aktivity
P(2B06047), Z(MSM2672286101)
n4:dodaniDat
n10:2012
n4:domaciTvurceVysledku
n14:7228724 n14:8680302
n4:druhVysledku
n12:Z%2FB
n4:duvernostUdaju
n21:S
n4:ekonomickeParametry
Velikost produkce v roce 2011 cca 20 tis. ks kelímků, v následujících letech rostoucí na cca 130 tis. ks kelímků v roce 2014. Hodnota produkce v letech 2011 – 2014 se očekává na průměrné úrovni 700 tis. Kč ročně.
n4:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
234500
n4:idVysledku
RIV/26722861:_____/11:ZRYDPR11
n4:interniIdentifikace
ZRYDPR11
n4:jazykVysledku
n17:cze
n4:kategorie
n16:A
n4:klicovaSlova
vegetarian probiotic; functional foods based on rice; dietary foods for patients
n4:klicoveSlovo
n11:vegetarian%20probiotic n11:dietary%20foods%20for%20patients n11:functional%20foods%20based%20on%20rice
n4:kontrolniKodProRIV
[3957E713477C]
n4:licencniPoplatek
n19:Z
n4:lokalizaceVysledku
Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. a MILCOM a.s. (poskytovatelé). Technologie ověřena a zavedena v AMUNAK s.r.o. (uživatel). Ověřená technologie ze dne 16. 6. 2011, Smlouva o využití výsledků ze dne 1. 7. 2011
n4:obor
n15:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:projekt
n5:2B06047
n4:rokUplatneniVysledku
n10:2011
n4:technickeParametry
„Amunáček, rýžový meruňkový dezert s probiotiky“ Výrobek obsahuje vodu, rostlinný olej, rýžovou mouku, rýžový sirup, stabilizátor, zahušťovadlo, meruňky, fruktosu, kyselinu citronovou, aroma, kulturu E. faecium a hypoalergenní jogurtovou kulturu
n4:tvurceVysledku
Kejmarová, Marie Bařinová, M. Roubal, P. Němečková, Irena
n4:vlastnik
n18:vlastnikVysledku
n4:vyuzitiJinymSubjektem
n13:P
n4:zamer
n20:MSM2672286101