This HTML5 document contains 55 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statVydaniPatentuVzoru/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/uzemniOchranaPatentu/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n23http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiPatentuVzoru/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AZFZELE10%21RIV12-MZE-26722861/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AZFZELE10%21RIV12-MZE-26722861
rdf:type
n19:Vysledek skos:Concept
rdfs:seeAlso
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1521928&lan=cs
dcterms:description
Technical solution is related to vegetables drink with added dried whey in order to enhance nutritional value of the drink. The product has higher content of proteins and minerals in well utilizable form and better sensory properties, as well. Vegetables drink with added dried whey, according to this utility model, contains up to 95 % w/w of vegetables juice, up to 25 % of dried sweet whey and the rest is formed by water. The product can contain cultures of lactic acid bacteria, as well. Technické řešení se týká zeleninového nápoje, do kterého byla přidána sušená syrovátka s cílem zvýšit nutriční hodnotu nápoje. Produkt má vyšší obsah bílkovin a minerálních látek v dobře stravitelné formě a také lepší senzorické vlastnosti. Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky, podle tohoto užitného vzoru, obsahuje až 95 % hmot. zeleninové šťávy, až 25 % sušené sladké syrovátky a zbytek je tvořen vodou. Výrobek může obsahovat i kultury bakterií mléčného kysání. Technické řešení se týká zeleninového nápoje, do kterého byla přidána sušená syrovátka s cílem zvýšit nutriční hodnotu nápoje. Produkt má vyšší obsah bílkovin a minerálních látek v dobře stravitelné formě a také lepší senzorické vlastnosti. Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky, podle tohoto užitného vzoru, obsahuje až 95 % hmot. zeleninové šťávy, až 25 % sušené sladké syrovátky a zbytek je tvořen vodou. Výrobek může obsahovat i kultury bakterií mléčného kysání.
dcterms:title
Vegetables drink with added dried whey Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky
skos:prefLabel
Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky Vegetables drink with added dried whey Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky
skos:notation
RIV/26722861:_____/10:ZFZELE10!RIV12-MZE-26722861
n3:aktivita
n9:P n9:Z
n3:aktivity
P(QI91B089), Z(MSM2672286101)
n3:cisloPatentuVzoru
20924
n3:datumUdeleniPatentuVzoru
2010-05-24+02:00
n3:dodaniDat
n5:2012
n3:domaciTvurceVysledku
n8:1807366 n8:7228724 n8:6619053 n8:3142221 n8:8680302
n3:druhVysledku
n22:F%2FU
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
299878
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/10:ZFZELE10
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
utilization of whey; fermented vegetables juice
n3:klicoveSlovo
n17:fermented%20vegetables%20juice n17:utilization%20of%20whey
n3:kontrolniKodProRIV
[4FE73D2A006E]
n3:licencniPoplatek
n10:Z
n3:mistoVydaniPatentuVzoru
Prague
n3:nazevVydavatelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví
n3:obor
n18:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
7
n3:projekt
n7:QI91B089
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2010
n3:statVydaniPatentuVzoru
n20:CZ
n3:tvurceVysledku
Strohalm, J. Kejmarová, Marie Pechačová, Marta Průchová, J. Němečková, Irena Šalaková, Alexandra Roubal, Petr
n3:uzemniOchranaPatentu
n13:E
n3:vlastnik
n12:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n15:A
n3:vyuzitiPatentuVzoru
n23:A
n3:zamer
n21:MSM2672286101