This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statVydaniPatentuVzoru/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/uzemniOchranaPatentu/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiPatentuVzoru/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n23http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AZFNONC10%21RIV12-MZE-26722861/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AZFNONC10%21RIV12-MZE-26722861
rdf:type
n6:Vysledek skos:Concept
rdfs:seeAlso
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1598305&lan=cs
dcterms:description
Technické řešení se týká nekoncentrované kultury pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné, který je vhodný zejména jako součást dětské výživy, stravy seniorů, nebo pacientů s onemocněním tenkého střeva a ledvin. Nekoncentrovaná kultura na bázi mléka a mléčných produktů může být ve formě tekuté, mražené nebo lyofilizované, přičemž je tvořena dvěma oddělenými částmi v optimálním poměru. Jedna část obsahuje bakterie Str. thermophilus, druhá Lb. delbrueckii ssp. bulgaricus. Kultura může obsahovat navíc další mikroorganismy, zejména probiotické. Technical solution is related to non-concentrated culture for production of yoghurt product with reduced content of D(-)-lactic acid that is suitable especially as a part of babies´ and children´s nutrition, nutrition of elderly people and patients with diseases of small intestine or kidneys. Non-concentrated culture based on milk and milk products can be in a liquid, frozen or freeze-dried form. It is composed of two separated parts in optimal ratio. One part contains Str. thermophilus, the other Lb. delbrueckii ssp. bulgaricus. Culture can contain additional micro-organisms, especially probiotic. Technické řešení se týká nekoncentrované kultury pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné, který je vhodný zejména jako součást dětské výživy, stravy seniorů, nebo pacientů s onemocněním tenkého střeva a ledvin. Nekoncentrovaná kultura na bázi mléka a mléčných produktů může být ve formě tekuté, mražené nebo lyofilizované, přičemž je tvořena dvěma oddělenými částmi v optimálním poměru. Jedna část obsahuje bakterie Str. thermophilus, druhá Lb. delbrueckii ssp. bulgaricus. Kultura může obsahovat navíc další mikroorganismy, zejména probiotické.
dcterms:title
Nekoncentrovaná kultura pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné Nekoncentrovaná kultura pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné Non-concentrated culture for production of yoghurt product with reduced content of D(-)-lactic acid
skos:prefLabel
Non-concentrated culture for production of yoghurt product with reduced content of D(-)-lactic acid Nekoncentrovaná kultura pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné Nekoncentrovaná kultura pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné
skos:notation
RIV/26722861:_____/10:ZFNONC10!RIV12-MZE-26722861
n3:aktivita
n20:Z n20:P
n3:aktivity
P(QI101B090), Z(MSM2672286101)
n3:cisloPatentuVzoru
21586
n3:datumUdeleniPatentuVzoru
2010-12-27+01:00
n3:dodaniDat
n10:2012
n3:domaciTvurceVysledku
n11:3142221 n11:8680302
n3:druhVysledku
n4:F%2FU
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
274254
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/10:ZFNONC10
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
starter cultures; optical isomers of lactic acid
n3:klicoveSlovo
n15:optical%20isomers%20of%20lactic%20acid n15:starter%20cultures
n3:kontrolniKodProRIV
[EECB547C9E17]
n3:licencniPoplatek
n5:Z
n3:mistoVydaniPatentuVzoru
Prague
n3:nazevVydavatelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví
n3:obor
n23:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:projekt
n14:QI101B090
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2010
n3:statVydaniPatentuVzoru
n16:CZ
n3:tvurceVysledku
Němečková, Irena Šalaková, Alexandra
n3:uzemniOchranaPatentu
n22:E
n3:vlastnik
n17:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n21:A
n3:vyuzitiPatentuVzoru
n18:A
n3:zamer
n8:MSM2672286101