This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3AHUSTOT09%21RIV10-MSM-26722861/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3AHUSTOT09%21RIV10-MSM-26722861
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Znalosti o hustotě mléka a smetany jsou důležitou součástí přípravy technologických a technických návrhů zařízení a kontrol mlékárenských procesů. Provedené měření hustoty bylo shrnuto do formy tabulek, ve kterých jsou uvedeny závislosti hustot mléka a smetany na teplotě (5 °C až 40 °C) a obsahu tuku pro mléko (0,6 % až 5,6 %) a smetanu (12 % až 43 %). Vybrané výsledky měření vykazovaly dobrou shodu s literárními referencemi. Publikace je určena zejména pracovníkům mlékařských laboratoří pro praktické použití. Knowledge about density of milk and cream is important part of preparing of technological and technical dairy equipment proposal and checking of dairy processes. Depending of milk and cream density on temperature (5 °C až 40 °C) and content of fat in milk (0,6 % až 5,6 %) and fat in cream (12 % až 43 %) was shown in the summary sheets from performance measuring of density. Marked results of measuring shown good conformity with references. The publication is addressed namely to dairy laboratory workers for practical using. Znalosti o hustotě mléka a smetany jsou důležitou součástí přípravy technologických a technických návrhů zařízení a kontrol mlékárenských procesů. Provedené měření hustoty bylo shrnuto do formy tabulek, ve kterých jsou uvedeny závislosti hustot mléka a smetany na teplotě (5 °C až 40 °C) a obsahu tuku pro mléko (0,6 % až 5,6 %) a smetanu (12 % až 43 %). Vybrané výsledky měření vykazovaly dobrou shodu s literárními referencemi. Publikace je určena zejména pracovníkům mlékařských laboratoří pro praktické použití.
dcterms:title
Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku Depending of milk and cream density on temperature and fat content Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku
skos:prefLabel
Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku Depending of milk and cream density on temperature and fat content
skos:notation
RIV/26722861:_____/09:HUSTOT09!RIV10-MSM-26722861
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM2672286101)
n3:cisloPeriodika
113/114
n3:dodaniDat
n14:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n6:8162913 n6:6693849 n6:7320604
n3:druhVysledku
n16:J
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
318072
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/09:HUSTOT09
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
density of milk and cream; depending on temperature and fat content
n3:klicoveSlovo
n11:density%20of%20milk%20and%20cream n11:depending%20on%20temperature%20and%20fat%20content
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[E48EA293D880]
n3:nazevZdroje
Mlékařské listy
n3:obor
n8:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2009
n3:svazekPeriodika
2009
n3:tvurceVysledku
Snášelová, Jana Motyčková, Markéta Zikán, Vladimír
n3:zamer
n4:MSM2672286101
s:issn
1212-950X
s:numberOfPages
4