This HTML5 document contains 55 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statKonaniAkce/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AWORP1008%21RIV09-MSM-26722861/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AWORP1008%21RIV09-MSM-26722861
rdf:type
n6:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi Metrologie v laboratoři Chemie mléka - Metody stanovení komponent mléčné sušiny (tuk, sušina, bílkoviny, laktóza), normované metody. Zásady správného provádění butyrometrických metod a praktické předvedení. Zásady správné přípravy vzorků před rozborem. Pokyny pro gravimetrické stanovení sušiny mléka a mléčných výrobků. Titrační kyselost mléka a mléčných výrobků a různé možnosti jejího vyjádření. Microbiology – Microbiological standards. Frequent errors in microbiological work. Culture media. Demonstration of cultivated plates of E. coli, coliforms, total count of microorganisms and Clostridium genus. Dilution for detection of various microbiological groups . Microbitests – demonstration of using in different way. The sampling for both the analysis and the determination. The setup of microbiological preparations and interpretation. Quantitative determination of Clostridium genus. Dairy starters – their application and check in praxis. Metrology in laboratory Milk chemistry – Measurement of milk total solids composition as fat, protein, lactose, standards methods. Principles of correct application of butyrometric methods and demonstration. Principles of correct sampling before analysis. Instructions for gravimetric determination of total solids of milk and milk products. Titratable acidity of milk and milk products and different possibilities for its expression. Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi Metrologie v laboratoři Chemie mléka - Metody stanovení komponent mléčné sušiny (tuk, sušina, bílkoviny, laktóza), normované metody. Zásady správného provádění butyrometrických metod a praktické předvedení. Zásady správné přípravy vzorků před rozborem. Pokyny pro gravimetrické stanovení sušiny mléka a mléčných výrobků. Titrační kyselost mléka a mléčných výrobků a různé možnosti jejího vyjádření.
dcterms:title
Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop for laboratory managers and workers from dairy industry Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu
skos:prefLabel
Workshop for laboratory managers and workers from dairy industry Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu
skos:notation
RIV/26722861:_____/08:WORP1008!RIV09-MSM-26722861
n3:aktivita
n11:Z
n3:aktivity
Z(MSM2672286101)
n3:dodaniDat
n17:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n12:1471481 n12:7320604 n12:3827992 n12:4748522 n12:1807366 n12:3723879 n12:3142221 n12:3141209
n3:druhVysledku
n16:W
n3:duvernostUdaju
n7:S
n3:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
405876
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/08:WORP1008
n3:jazykVysledku
n4:cze
n3:klicovaSlova
microbiological and chemical methods; dairy starters; metrology in laboratory
n3:klicoveSlovo
n9:metrology%20in%20laboratory n9:dairy%20starters n9:microbiological%20and%20chemical%20methods
n3:kontrolniKodProRIV
[255234DEA551]
n3:mistoKonaniAkce
VÚM s.r.o., Praha 6, Ke Dvoru 12a
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
8
n3:pocetTvurcuVysledku
9
n3:pocetUcastnikuAkce
10
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n17:2008
n3:statKonaniAkce
n15:CZ
n3:tvurceVysledku
Drbohlav, Jan Šalaková, Alexandra Hofer, Jiří Pechačová, Marta Elich, Ondřej Motyčková, Markéta Binder, Michael Peroutková, Jitka Cicvárek, Jiří
n3:typAkce
n18:CST
n3:ukonceniAkce
2008-10-01+02:00
n3:zahajeniAkce
2008-10-01+02:00
n3:zamer
n13:MSM2672286101