This HTML5 document contains 55 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statKonaniAkce/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AWOBG0508%21RIV09-MSM-26722861/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AWOBG0508%21RIV09-MSM-26722861
rdf:type
n11:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Microbiology – Microbiological standards. Frequent errors in microbiological work. Culture media. Demonstration of cultivated plates of E. coli, coliforms, total count of microorganisms and Clostridium genus. Dilution for detection of various microbiological groups . Microbitests – demonstration of using in different way. The sampling for both the analysis and the determination. The setup of microbiological preparations and interpretation. Quantitative determination of Clostridium genus. Dairy starters – their application and check in praxis. Metrology in laboratory Milk chemistry – Measurement of milk total solids composition as fat, protein, lactose, standards methods. Principles of correct application of butyrometric methods and demonstration. Principles of correct sampling before analysis. Instructions for gravimetric determination of total solids of milk and milk products. Titratable acidity of milk and milk products and different possibilities for its expression. Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi Metrologie v laboratoři Chemie mléka - Metody stanovení komponent mléčné sušiny (tuk, sušina, bílkoviny, laktóza), normované metody. Zásady správného provádění butyrometrických metod a praktické předvedení. Zásady správné přípravy vzorků před rozborem. Pokyny pro gravimetrické stanovení sušiny mléka a mléčných výrobků. Titrační kyselost mléka a mléčných výrobků a různé možnosti jejího vyjádření. Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi Metrologie v laboratoři Chemie mléka - Metody stanovení komponent mléčné sušiny (tuk, sušina, bílkoviny, laktóza), normované metody. Zásady správného provádění butyrometrických metod a praktické předvedení. Zásady správné přípravy vzorků před rozborem. Pokyny pro gravimetrické stanovení sušiny mléka a mléčných výrobků. Titrační kyselost mléka a mléčných výrobků a různé možnosti jejího vyjádření.
dcterms:title
Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop for laboratory managers and workers from dairy industry Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu
skos:prefLabel
Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop for laboratory managers and workers from dairy industry Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu
skos:notation
RIV/26722861:_____/08:WOBG0508!RIV09-MSM-26722861
n4:aktivita
n13:Z
n4:aktivity
Z(MSM2672286101)
n4:dodaniDat
n10:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n7:1471481 n7:1807366 n7:3723879 n7:3142221 n7:3141209 n7:7320604 n7:3827992 n7:4748522
n4:druhVysledku
n9:W
n4:duvernostUdaju
n12:S
n4:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
405879
n4:idVysledku
RIV/26722861:_____/08:WOBG0508
n4:jazykVysledku
n18:cze
n4:klicovaSlova
microbiological and chemical method; dairy starters; metrology in laboratory
n4:klicoveSlovo
n5:microbiological%20and%20chemical%20method n5:dairy%20starters n5:metrology%20in%20laboratory
n4:kontrolniKodProRIV
[6D1B1DAF8870]
n4:mistoKonaniAkce
VÚM s.r.o., Praha 6, ke Dvoru 12a
n4:obor
n15:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
8
n4:pocetTvurcuVysledku
9
n4:pocetUcastnikuAkce
13
n4:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n4:rokUplatneniVysledku
n10:2008
n4:statKonaniAkce
n17:CZ
n4:tvurceVysledku
Elich, Ondřej Motyčková, Markéta Hofer, Jiří Drbohlav, Jan Binder, Michael Cicvárek, Jiří Peroutková, Jitka Šalaková, Alexandra Pechačová, Marta
n4:typAkce
n8:CST
n4:ukonceniAkce
2008-05-22+02:00
n4:zahajeniAkce
2008-05-22+02:00
n4:zamer
n16:MSM2672286101