This HTML5 document contains 55 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statKonaniAkce/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AWO170408%21RIV09-MSM-26722861/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AWO170408%21RIV09-MSM-26722861
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi Metrologie v laboratoři Chemie mléka - Metody stanovení komponent mléčné sušiny (tuk, sušina, bílkoviny, laktóza), normované metody. Zásady správného provádění butyrometrických metod a praktické předvedení. Zásady správné přípravy vzorků před rozborem. Pokyny pro gravimetrické stanovení sušiny mléka a mléčných výrobků. Titrační kyselost mléka a mléčných výrobků a různé možnosti jejího vyjádření Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi Metrologie v laboratoři Chemie mléka - Metody stanovení komponent mléčné sušiny (tuk, sušina, bílkoviny, laktóza), normované metody. Zásady správného provádění butyrometrických metod a praktické předvedení. Zásady správné přípravy vzorků před rozborem. Pokyny pro gravimetrické stanovení sušiny mléka a mléčných výrobků. Titrační kyselost mléka a mléčných výrobků a různé možnosti jejího vyjádření Microbiology – Microbiological standards. Frequent errors in microbiological work. Culture media. Demonstration of cultivated plates of E. coli, coliforms, total count of microorganisms and Clostridium genus. Dilution for detection of various microbiological groups . Microbitests – demonstration of using in different way. The sampling for both the analysis and the determination. The setup of microbiological preparations and interpretation. Quantitative determination of Clostridium genus. Dairy starters – their application and check in praxis. Metrology in laboratory Milk chemistry – Measurement of milk total solids composition as fat, protein, lactose, standards methods. Principles of correct application of butyrometric methods and demonstration. Principles of correct sampling before analysis. Instructions for gravimetric determination of total solids of milk and milk products. Titratable acidity of milk and milk products and different possibilities for its expression.
dcterms:title
Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop for laboratory managers and workers from dairy industry Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu
skos:prefLabel
Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop for laboratory managers and workers from dairy industry Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu
skos:notation
RIV/26722861:_____/08:WO170408!RIV09-MSM-26722861
n4:aktivita
n11:Z
n4:aktivity
Z(MSM2672286101)
n4:dodaniDat
n7:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n5:4748522 n5:3142221 n5:3141209 n5:7320604 n5:3553523 n5:3827992 n5:1471481 n5:1807366
n4:druhVysledku
n8:W
n4:duvernostUdaju
n15:S
n4:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
405875
n4:idVysledku
RIV/26722861:_____/08:WO170408
n4:jazykVysledku
n17:cze
n4:klicovaSlova
microbiological and chemical methods; dairy starters; metrology in laboratory
n4:klicoveSlovo
n6:metrology%20in%20laboratory n6:microbiological%20and%20chemical%20methods n6:dairy%20starters
n4:kontrolniKodProRIV
[43C0D0345D2A]
n4:mistoKonaniAkce
VÚM s.r.o., Praha 6, Ke Dvoru 12a
n4:obor
n13:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
8
n4:pocetTvurcuVysledku
9
n4:pocetUcastnikuAkce
10
n4:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n4:rokUplatneniVysledku
n7:2008
n4:statKonaniAkce
n16:CZ
n4:tvurceVysledku
Pechačová, Marta Drbohlav, Jan Hofer, Jiří Šalaková, Alexandra Binder, Michael Peroutková, Jitka Elich, Ondřej Motyčková, Markéta Marková, Marie
n4:typAkce
n10:CST
n4:ukonceniAkce
2008-04-17+02:00
n4:zahajeniAkce
2008-04-17+02:00
n4:zamer
n18:MSM2672286101