This HTML5 document contains 70 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statKonaniAkce/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ADENVUM08%21RIV09-MSM-26722861/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ADENVUM08%21RIV09-MSM-26722861
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace „ divokých“ kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace „ divokých“ kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka Subjects of workshop: Current status and trends of production and consumption of milk in the world and in the Czech Republic New microbiological and chemical methods, and functional foods with probiotics - Results of research project of Ministry of Education, Youth and Sport High numbers of somatic cells in raw milk, microbial deterioration of its quality and the possibility of improving the workability in the manufacture of cheese Research on new types of functional foods Properties of pure starter cultures in cultivation in the temperature cycle Presentation Laktoflora Milk culture with new properties for use in dairy fermented products. Application of %22wild%22 strains of lactic acid bacteria for new dairy products. The use of molecular biological methods for obtaining new strains of lactic acid bacteria with probiotic properties Evaluation of fermented beverages from goat's milk
dcterms:title
Workshop DEN VÚM 2008 Workshop DEN VÚM 2008 Workshop DEN VÚM 2008
skos:prefLabel
Workshop DEN VÚM 2008 Workshop DEN VÚM 2008 Workshop DEN VÚM 2008
skos:notation
RIV/26722861:_____/08:DENVUM08!RIV09-MSM-26722861
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM2672286101)
n3:dodaniDat
n6:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n7:3827992 n7:1807366 n7:8254672 n7:4962419 n7:1187473 n7:3142221 n7:3141209 n7:3553523 n7:8034265 n7:1471481 n7:8680302 n7:7267681
n3:druhVysledku
n18:W
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
405855
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/08:DENVUM08
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:klicovaSlova
dairying; science, research, advisory service; word and czech dairying
n3:klicoveSlovo
n4:word%20and%20czech%20dairying n4:dairying n4:advisory%20service n4:research n4:science
n3:kontrolniKodProRIV
[FAC1A88D2EC6]
n3:mistoKonaniAkce
Hotel Krystal, Praha 6, José Martího 2
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
12
n3:pocetTvurcuVysledku
18
n3:pocetUcastnikuAkce
43
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2008
n3:statKonaniAkce
n17:CZ
n3:tvurceVysledku
Švandrlík, Zdeněk Elich, Ondřej Černý, Vladimír Dráb, Vladimír Němečková, Irena Havlíková, Šárka Pechačová, Marta Mátlová, Věra Nehyba, Antonín Drbohlav, Jan Kopáček, Jiří Peroutková, Jitka Plocková, Milada Marková, Marie Rittich, Bohuslav Šalaková, Alexandra Kvasničková, Eva Španová, Alena
n3:typAkce
n10:CST
n3:ukonceniAkce
2008-04-03+02:00
n3:zahajeniAkce
2008-04-03+02:00
n3:zamer
n5:MSM2672286101