This HTML5 document contains 51 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statVydaniPatentuVzoru/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/uzemniOchranaPatentu/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiPatentuVzoru/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ABILKOV08%21RIV09-MSM-26722861/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ABILKOV08%21RIV09-MSM-26722861
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
Popis výsledku anglicky : Technical solution according utility design is concerned of fermented product with the protein content 6 to 16% wt. Protein component is constituted by milk protein or ultrafiltrate with casein addition, or by sweet whey with milk proteins addition, or alternative with soy protein with milk proteins addition. The all of the above mentioned types of products content probiotic bacteria in quantity minimal 1x102 in g and are suitable supplemented with fruit or vegetable component, inulin and sweeteners. Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly. Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly.
dcterms:title
Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin Fermented product with high content of protein
skos:prefLabel
Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin Fermented product with high content of protein
skos:notation
RIV/26722861:_____/08:BILKOV08!RIV09-MSM-26722861
n4:datumRegistracePatentuVzoru
2008-06-17+02:00
n4:aktivita
n7:Z
n4:aktivity
Z(MSM2672286101)
n4:cisloPatentuVzoru
19015
n4:datumUdeleniPatentuVzoru
2008-10-23+02:00
n4:dodaniDat
n11:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n6:3142221 n6:3141209 n6:6619053 n6:4748522 n6:1807366
n4:druhVysledku
n9:F%2FU
n4:duvernostUdaju
n19:S
n4:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
367853
n4:idVysledku
RIV/26722861:_____/08:BILKOV08
n4:jazykVysledku
n13:cze
n4:klicovaSlova
fermented products; high protein content
n4:klicoveSlovo
n8:fermented%20products n8:high%20protein%20content
n4:kontrolniKodProRIV
[3658FF91C1B7]
n4:licencniPoplatek
n20:Z
n4:mistoVydaniPatentuVzoru
ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
n4:nazevVydavatelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví ČR
n4:obor
n10:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:rokUplatneniVysledku
n11:2008
n4:statVydaniPatentuVzoru
n17:CZ
n4:tvurceVysledku
Šalaková, Alexandra Binder, Michael Drbohlav, Jan Pechačová, Marta Roubal, Petr
n4:uzemniOchranaPatentu
n15:E
n4:vlastnik
n5:vlastnikVysledku
n4:vyuzitiJinymSubjektem
n12:A
n4:vyuzitiPatentuVzoru
n14:B
n4:zamer
n18:MSM2672286101