This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3A2IMPD106%21RIV08-MSM-26722861/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3A2IMPD106%21RIV08-MSM-26722861
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Enumaration of thermoresistant aerobic microorganisms is important supplementary criterion for evaluation given for cheese production or for hazard rating in the HACCP systém. Indirect impedance method using tryptona soy broth (TSB) with 1% dry milk according the RABIT instrumant producer (DWS, UK) recommendation is applicable for determination of separate pure Bacillus strain characteristic. But it is not suitable for quantification thermoresistence aerobic gas forming microorganisms in raw milk. Počet termoresistentních aerobních mikroorganismů je důležité doplňkové kritérium např. pro hodnocení syrového mléka určeného pro výrobu sýrů či při hodnocení rizik v systémech (HACCP). Testovaná nepřímá impedanční metoda, s použitím Tryptone soya broth (TSB) s 1% sušeného mléka podle doporučení výrobce přístroje RABIT (DWS, UK), je vhodná pro studium vlastností jednotlivých čistých kmenů rodu Bacillus, ale není vhodná pro stanovení skupiny termoresistentních aerobních plynotvorných mikroorganismů v syrovém mléce. Počet termoresistentních aerobních mikroorganismů je důležité doplňkové kritérium např. pro hodnocení syrového mléka určeného pro výrobu sýrů či při hodnocení rizik v systémech (HACCP). Testovaná nepřímá impedanční metoda, s použitím Tryptone soya broth (TSB) s 1% sušeného mléka podle doporučení výrobce přístroje RABIT (DWS, UK), je vhodná pro studium vlastností jednotlivých čistých kmenů rodu Bacillus, ale není vhodná pro stanovení skupiny termoresistentních aerobních plynotvorných mikroorganismů v syrovém mléce.
dcterms:title
Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce Using of impedance methods in dairy praxis 2 : the determination of thermoresistant microorganisms in raw milk.
skos:prefLabel
Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce Using of impedance methods in dairy praxis 2 : the determination of thermoresistant microorganisms in raw milk. Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce
skos:notation
RIV/26722861:_____/08:2IMPD106!RIV08-MSM-26722861
n4:strany
22-24
n4:aktivita
n9:Z
n4:aktivity
Z(MSM2672286101)
n4:cisloPeriodika
106
n4:dodaniDat
n14:2008
n4:domaciTvurceVysledku
n13:4962419 n13:8034265 n13:1187473
n4:druhVysledku
n16:J
n4:duvernostUdaju
n17:S
n4:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
404631
n4:idVysledku
RIV/26722861:_____/08:2IMPD106
n4:jazykVysledku
n12:cze
n4:klicovaSlova
indirect impedance method; thermoresistant aerobic microorganisms
n4:klicoveSlovo
n6:thermoresistant%20aerobic%20microorganisms n6:indirect%20impedance%20method
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[783BEB3FCF61]
n4:nazevZdroje
Mlékařské listy Zpravodaj
n4:obor
n15:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n14:2008
n4:svazekPeriodika
2008
n4:tvurceVysledku
Černý, Vladimír Kvasničková, Eva Havlíková, Šárka
n4:zamer
n5:MSM2672286101
s:issn
1212-950X
s:numberOfPages
3