This HTML5 document contains 53 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statKonaniAkce/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F07%3AWORK0407%21RIV08-MSM-26722861/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F07%3AWORK0407%21RIV08-MSM-26722861
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi Metrologie v laboratoři Chemie mléka - Metody stanovení komponent mléčné sušiny (tuk, sušina, bílkoviny, laktóza), normované metody. Zásady správného provádění butyrometrických metod a praktické předvedení. Zásady správné přípravy vzorků před rozborem. Pokyny pro gravimetrické stanovení sušiny mléka a mléčných výrobků. Titrační kyselost mléka a mléčných výrobků a různé možnosti jejího vyjádření. Microbiology – Microbiological standards. Frequent errors in microbiological work. Culture media. Demonstration of cultivated plates of E. coli, coliforms, total count of microorganisms and Clostridium genus. Dilution for detection of various microbiological groups . Microbitests – demonstration of using in different way. The sampling for both the analysis and the determination. The setup of microbiological preparations and interpretation. Quantitative determination of Clostridium genus. Dairy starters – their application and check in praxis. Metrology in laboratory Milk chemistry – Measurement of milk total solids composition as fat, protein, lactose, standards methods. Principles of correct application of butyrometric methods and demonstration. Principles of correct sampling before analysis. Instructions for gravimetric determination of total solids of milk and milk products. Titratable acidity of milk and milk products and different possibilities for its expression. Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi Metrologie v laboratoři Chemie mléka - Metody stanovení komponent mléčné sušiny (tuk, sušina, bílkoviny, laktóza), normované metody. Zásady správného provádění butyrometrických metod a praktické předvedení. Zásady správné přípravy vzorků před rozborem. Pokyny pro gravimetrické stanovení sušiny mléka a mléčných výrobků. Titrační kyselost mléka a mléčných výrobků a různé možnosti jejího vyjádření.
dcterms:title
Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop for laboratory managers and workers from dairy industry
skos:prefLabel
Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop pro vedoucí laboratoří a laborantky mlékárenského průmyslu Workshop for laboratory managers and workers from dairy industry
skos:notation
RIV/26722861:_____/07:WORK0407!RIV08-MSM-26722861
n3:aktivita
n4:Z
n3:aktivity
Z(MSM2672286101)
n3:dodaniDat
n12:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n5:1807366 n5:3553523 n5:1471481 n5:7320604 n5:3827992 n5:3142221 n5:4748522
n3:druhVysledku
n16:W
n3:duvernostUdaju
n9:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
461403
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/07:WORK0407
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
microbiological and chemical methods; dairy starters; metrology in laboratory
n3:klicoveSlovo
n7:metrology%20in%20laboratory n7:microbiological%20and%20chemical%20methods n7:dairy%20starters
n3:kontrolniKodProRIV
[3129AD9588D8]
n3:mistoKonaniAkce
VÚM s.r.o. , PRAHA 6, Ke Dvoru 12a
n3:obor
n11:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
7
n3:pocetTvurcuVysledku
8
n3:pocetUcastnikuAkce
16
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n12:2007
n3:statKonaniAkce
n13:CZ
n3:tvurceVysledku
Elich, Ondřej Peroutková, Jitka Pechačová, Marta Marková, Marie Hofer, Jiří Šalaková, Alexandra Binder, Michael Motyčková, Markéta
n3:typAkce
n15:CST
n3:ukonceniAkce
2007-04-18+02:00
n3:zahajeniAkce
2007-04-18+02:00
n3:zamer
n18:MSM2672286101