This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statKonaniAkce/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F06%3AWOSY1106%21RIV08-MSM-26722861/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F06%3AWOSY1106%21RIV08-MSM-26722861
rdf:type
n9:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Microbiology: Microbiological evaluation of cheesemilk, microbiological check of cheese ripening, determination of lactococci, lactobacilli, propionibacteria and the level of potencional harmful microflora, using of culture media, the technique for samples treatment, cultivation and interpretation of results including of practical demonstrations, cheese defects and their potential causes of microbiological background. Chemical and technological part: Evaluation of cheesemilk especially from the composition of view, dairy starters, renneting of milk and thermal curves on the cheesemaker, the technology of cheese curd manufacture and molding of green cheese, cheese salting, decomposition of the dry matter and the formation of defects of non microbiological origin, cheese ripening, water activity, microflora, quality of ripened cheese, defects of microbiological and non microbiological origin, demonstration of the selected check methods. Yield, its checking, cheese packaging, environment, its analysis Mikrobiologie : mikrobiální hodnocení mléka pro sýrařské účely, mikrobiologická kontrola zrání sýrů, stanovení laktokoků, laktobacilů, propionových bakterií a úrovně potencionálně škodlivé mikroflóry, použití živných médií technika zpracování vzorků, kultivace a hodnocení výsledků včetně praktických ukázek, vady sýrů a jejich možné příčiny mikrobiálního původu Chemická a technologická část: :hodnocení mléka pro sýrařské účely především z hlediska jeho složení, hodnocení ČMK , sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, technologie výroby sýrového zrna a formování mladých sýrů, solení sýrů, rozložení sušiny a vznik vad nemikrobiálního charakteru, zrání sýrů, aktivita vody, mikroflóra, jakost zralých sýrů, vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, ukázka aplikace vybraných kontrolních metod Výtěžnost, její kontrola, balení sýrů, prostředí, jeho kontrola Mikrobiologie : mikrobiální hodnocení mléka pro sýrařské účely, mikrobiologická kontrola zrání sýrů, stanovení laktokoků, laktobacilů, propionových bakterií a úrovně potencionálně škodlivé mikroflóry, použití živných médií technika zpracování vzorků, kultivace a hodnocení výsledků včetně praktických ukázek, vady sýrů a jejich možné příčiny mikrobiálního původu Chemická a technologická část: :hodnocení mléka pro sýrařské účely především z hlediska jeho složení, hodnocení ČMK , sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, technologie výroby sýrového zrna a formování mladých sýrů, solení sýrů, rozložení sušiny a vznik vad nemikrobiálního charakteru, zrání sýrů, aktivita vody, mikroflóra, jakost zralých sýrů, vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, ukázka aplikace vybraných kontrolních metod Výtěžnost, její kontrola, balení sýrů, prostředí, jeho kontrola
dcterms:title
Workshop pro sýraře a sýrařské mistry Workshop for cheesemakers and cheesemasters Workshop pro sýraře a sýrařské mistry
skos:prefLabel
Workshop for cheesemakers and cheesemasters Workshop pro sýraře a sýrařské mistry Workshop pro sýraře a sýrařské mistry
skos:notation
RIV/26722861:_____/06:WOSY1106!RIV08-MSM-26722861
n3:aktivita
n4:Z
n3:aktivity
Z(MSM2672286101)
n3:dodaniDat
n6:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n5:8034265 n5:4962419 n5:3827992 n5:1807366 n5:1187473
n3:druhVysledku
n16:W
n3:duvernostUdaju
n10:S
n3:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
509099
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/06:WOSY1106
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:klicovaSlova
cheesemaking
n3:klicoveSlovo
n15:cheesemaking
n3:kontrolniKodProRIV
[F23A1B5626F8]
n3:mistoKonaniAkce
VÚM s.r.o., Tábor, Soběslavská 841
n3:obor
n13:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
6
n3:pocetUcastnikuAkce
15
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2006
n3:statKonaniAkce
n8:CZ
n3:tvurceVysledku
Hofer, Jiří Černý, Vladimír Peroutková, Jitka Havlíková, Šárka Pechačová, Marta Kvasničková, Eva
n3:typAkce
n18:CST
n3:ukonceniAkce
2006-11-14+01:00
n3:zahajeniAkce
2006-11-14+01:00
n3:zamer
n17:MSM2672286101