This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F06%3AKYSANY06%21RIV08-MSM-26722861/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F06%3AKYSANY06%21RIV08-MSM-26722861
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Technické řešení se týká kysaného mléčného výrobku, který je obohacen probiotickou kulturou Lactobacillus casei. Výrobek, který je v současnosti na trhu, nemá typické senzorické vlastnosti fermentovaného mléčného výrobku a je dražší, než běžné fermentované výrobky. Kysaný mléčný výrobek podle užitného vzoru má typické senzorické vlastnosti a přítomnost probiotické kultury Lactobacillus casei příznivě ovlivňuje složení střevní mikroflory. Tento kysaný výrobek dále obsahuje v 1 ml minimálně 1 x 106 smetanové mezofilní laktokokové kultury nebo kultury Streptococcus thermophilus a probiotickou kulturu Lactobacillus casei minimálně 1 x 106 v 1 ml kysaného mléčného výrobku. Výrobek také obsahuje v 1 ml 1 x 106 Bifidobakterie, 1 x 106 propionové bakterie a minimálně 1 % dalšího prebiotika. Technical solution is concerns of fermented milk product enriched with probiotic culture Lactobacillus casei. Resembling presently available product on the market has no typical sensory properties of fermented milk product and it is more expensive as current milk products. Fermented milk product according the utility design has typical sensory properties and the presence of probiotic culture of Lactobacillus casei influences the composition of intestinal microflora. This fermented milk product contains minimal 1x10 6 CFU/ml of cream mesophilic lactococci culture, or minimal 1x10 6 CFU/ml of Streptococcus thermophilus culture and probiotic culture Lactobacillus casei. There is also 1x10 6 CFU/ml of bifidobacteria and 1x10 6 CFU/ml of propionibacteria and minimal 1 % of other prebiotic. Technické řešení se týká kysaného mléčného výrobku, který je obohacen probiotickou kulturou Lactobacillus casei. Výrobek, který je v současnosti na trhu, nemá typické senzorické vlastnosti fermentovaného mléčného výrobku a je dražší, než běžné fermentované výrobky. Kysaný mléčný výrobek podle užitného vzoru má typické senzorické vlastnosti a přítomnost probiotické kultury Lactobacillus casei příznivě ovlivňuje složení střevní mikroflory. Tento kysaný výrobek dále obsahuje v 1 ml minimálně 1 x 106 smetanové mezofilní laktokokové kultury nebo kultury Streptococcus thermophilus a probiotickou kulturu Lactobacillus casei minimálně 1 x 106 v 1 ml kysaného mléčného výrobku. Výrobek také obsahuje v 1 ml 1 x 106 Bifidobakterie, 1 x 106 propionové bakterie a minimálně 1 % dalšího prebiotika.
dcterms:title
Fermented milk product Kysaný mléčný výrobek Kysaný mléčný výrobek
skos:prefLabel
Fermented milk product Kysaný mléčný výrobek Kysaný mléčný výrobek
skos:notation
RIV/26722861:_____/06:KYSANY06!RIV08-MSM-26722861
n5:aktivita
n18:Z
n5:aktivity
Z(MSM2672286101)
n5:dodaniDat
n11:2008
n5:domaciTvurceVysledku
n12:1807366 n12:3141209 n12:6619053
n5:druhVysledku
n6:S
n5:duvernostUdaju
n17:S
n5:ekonomickeParametry
Dosud se na trhu vyskytující kysaný mléčný výrobek s probiotockou kulturou Lbc.casei nemá typické senzorické vlastnosti a cenově je třekrát dražší než výrobek podle tohoto užitného vzoru.
n5:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
482741
n5:idVysledku
RIV/26722861:_____/06:KYSANY06
n5:interniIdentifikace
KYSANY06
n5:jazykVysledku
n14:cze
n5:kategorie
n13:A
n5:klicovaSlova
fermented milk product; presence of probiotic culture of Lbc. casei
n5:klicoveSlovo
n10:fermented%20milk%20product n10:presence%20of%20probiotic%20culture%20of%20Lbc.%20casei
n5:kontrolniKodProRIV
[F20C8B9B3D24]
n5:licencniPoplatek
n7:A
n5:lokalizaceVysledku
Užitný vzor byl přihlášen u Úřadu průmyslového vlastnictví ČR, č. přihlášky 2005-17243, přihlášeno dne 1.12.2005, zapsáno 9.1.2006, č. zápisu 16141
n5:obor
n16:GM
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n5:pocetTvurcuVysledku
3
n5:rokUplatneniVysledku
n11:2006
n5:technickeParametry
Kysaný mléčný výrobek má typické senzorické vlastnosti a přítomnost probiotické kultury Lbc.casei příznivě ovlivňuje složení střevní mikroflory.
n5:tvurceVysledku
Pechačová, Marta Roubal, Petr Drbohlav, Jan
n5:vlastnik
n9:vlastnikVysledku
n5:vyuzitiJinymSubjektem
n19:A
n5:zamer
n8:MSM2672286101