This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F05%3ATPANGU05%21RIV09-MSM-26722861/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F05%3ATPANGU05%21RIV09-MSM-26722861
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a stanovení jejich probiotických vlastností a na základě studia složek mléka, syrovátky a pivovarských kvasnic a bioaktivních vlastností pupalkového oleje byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie pro výrobu nutričního doplňku stravy - tableta - s obsahem probiotických bifidobakterií a pupalkového oleje. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace bifidobakterií a jejich vmísení do směsi s pivovarskými kvasnicemi a natučnění mléka resp. syrovátky pupalkovým olejem a smísení všech složek a na tabletování tak, aby byla zaručena garantovaná koncentrace bifidobakterií a stabilita pupalkového oleje po celou dobu trvanlivosti. Based on research of special lactic microorganism properties and determination of their probiotic properties and based on study of milk, whey and brewer’s yeast components. Further based on research of bioactive properties of evening primrose oil, technology of nutritional food supplement – pill (tablet) – containing probiotic bifidobacteria and evening primrose oil was developed, proven and established into production. The proven technology consists of parameters for production, parameters and composition of product, materials balance of processing and ideological model of production line. The technology is based on a principle of utilization of bifidobacteria fermentation and their addition into the mixture with brewer’s yeast, on principle of increase of milk or whey fatness by evening primrose oil and tablet production in order to guarantee the concentration of bifidobacteria during the whole time of shelf life of product. Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a stanovení jejich probiotických vlastností a na základě studia složek mléka, syrovátky a pivovarských kvasnic a bioaktivních vlastností pupalkového oleje byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie pro výrobu nutričního doplňku stravy - tableta - s obsahem probiotických bifidobakterií a pupalkového oleje. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace bifidobakterií a jejich vmísení do směsi s pivovarskými kvasnicemi a natučnění mléka resp. syrovátky pupalkovým olejem a smísení všech složek a na tabletování tak, aby byla zaručena garantovaná koncentrace bifidobakterií a stabilita pupalkového oleje po celou dobu trvanlivosti.
dcterms:title
Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou, pupalkovým olejem a pivovarskými kvasnicemi Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou, pupalkovým olejem a pivovarskými kvasnicemi Technology – Nutrionally supplement with probiotic culture, evening primrose oil and brewers yeast
skos:prefLabel
Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou, pupalkovým olejem a pivovarskými kvasnicemi Technology – Nutrionally supplement with probiotic culture, evening primrose oil and brewers yeast Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou, pupalkovým olejem a pivovarskými kvasnicemi
skos:notation
RIV/26722861:_____/05:TPANGU05!RIV09-MSM-26722861
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM2672286101)
n3:dodaniDat
n4:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n7:6619053 n7:3142221 n7:1807366 n7:3141209
n3:druhVysledku
n19:Z%2FB
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:ekonomickeParametry
Roční výroba od r. 2005: 12 000 kg
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
546120
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/05:TPANGU05
n3:interniIdentifikace
TPANGU05
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:kategorie
n9:A
n3:klicovaSlova
gamma-linolenic acid; brewers yeasts; Lactobacillus and Bifidobacterium; complex of B vitamins; evening primrose oil
n3:klicoveSlovo
n12:complex%20of%20B%20vitamins n12:Lactobacillus%20and%20Bifidobacterium n12:gamma-linolenic%20acid n12:evening%20primrose%20oil n12:brewers%20yeasts
n3:kontrolniKodProRIV
[E12E6D81794D]
n3:licencniPoplatek
n6:A
n3:lokalizaceVysledku
Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. , technologie ověřena a zavedena v RAPETO a.s.,Čeliv u Bezdružic
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2005
n3:technickeParametry
Výstupem ověřené techn. je výrobek s názvem BIFI PANGAMIN PLUS tableta symbiotikum - potravní doplněk s bioaktivními látkami mléka, pivovarských kvasnic a pupalkového oleje a vysokou koncentrací probiotických bakterií L. acidophilus a Bifidobakterie
n3:tvurceVysledku
Sajvera, Radek Drbohlav, Jan Šalaková, Alexandra Pechačová, Marta Roubal, Petr
n3:vlastnik
n17:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n18:A
n3:zamer
n10:MSM2672286101