This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26722861%3A_____%2F05%3ATPANGA05%21RIV09-MSM-26722861/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/licencniPoplatek/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kategorie/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26722861%3A_____%2F05%3ATPANGA05%21RIV09-MSM-26722861
rdf:type
n15:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Based on research of special lactic microorganism properties and determination of their probiotic properties and based on study of milk, whey and brewer’s yeast components, technology of nutritional food supplement – pill (tablet) – containing probiotic bifidobacteria was developed, proven and established into production. The proven technology consists of parameters for production, parameters and composition of product, materials balance of processing and ideological model of production line. The technology is based on utilization of bifidobacteria fermentation and their addition into the mixture with brewer’s yeast and tablet production in order to guarantee the concentration of bifidobacteria during the whole time of shelf life of product. Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a stanovení jejich probiotických vlastností a na základě studia složek mléka, syrovátky a pivovarských kvasnic byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie pro výrobu nutričního doplňku stravy - tableta - s obsahem probiotických bifidobakterií. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace bifidobakterií a jejich vmísení do směsi s pivovarskými kvasnicemi a na tabletování tak, aby byla zaručena garantovaná koncentrace bifidobakterií po celou dobu trvanlivosti. Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a stanovení jejich probiotických vlastností a na základě studia složek mléka, syrovátky a pivovarských kvasnic byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie pro výrobu nutričního doplňku stravy - tableta - s obsahem probiotických bifidobakterií. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace bifidobakterií a jejich vmísení do směsi s pivovarskými kvasnicemi a na tabletování tak, aby byla zaručena garantovaná koncentrace bifidobakterií po celou dobu trvanlivosti.
dcterms:title
Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi Technology – Nutrionally supplement with probiotic culture and brewers yeast
skos:prefLabel
Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi Technology – Nutrionally supplement with probiotic culture and brewers yeast Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi
skos:notation
RIV/26722861:_____/05:TPANGA05!RIV09-MSM-26722861
n3:aktivita
n13:Z
n3:aktivity
Z(MSM2672286101)
n3:dodaniDat
n8:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n16:1807366 n16:3142221 n16:3141209 n16:6619053
n3:druhVysledku
n4:Z%2FB
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:ekonomickeParametry
Roční výroba od r. 2005: 12 000 kg
n3:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
546119
n3:idVysledku
RIV/26722861:_____/05:TPANGA05
n3:interniIdentifikace
TPANGA05
n3:jazykVysledku
n7:cze
n3:kategorie
n10:A
n3:klicovaSlova
nutrionally supplement; brewers yeasts; Lactobacillus and Bifidobacterium; complex of B vitamins
n3:klicoveSlovo
n12:complex%20of%20B%20vitamins n12:brewers%20yeasts n12:Lactobacillus%20and%20Bifidobacterium n12:nutrionally%20supplement
n3:kontrolniKodProRIV
[41E88F73DCDE]
n3:licencniPoplatek
n19:A
n3:lokalizaceVysledku
Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. , technologie ověřena a zavedena v RAPETO a.s.,Čeliv u Bezdružic.
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2005
n3:technickeParametry
Výstupem ověřené technologie je výrobek: Obchodní název BIFI PANGAMIN tableta - potravní doplněk s bioaktivními látkami mléka, pivovarských kvasnic s vysokou koncentrací probiotických bakterií Lactobacillus acidophilus a Bifidobakterie
n3:tvurceVysledku
Sajvera, Radek Drbohlav, Jan Šalaková, Alexandra Roubal, Petr Pechačová, Marta
n3:vlastnik
n5:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n18:A
n3:zamer
n11:MSM2672286101