This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19https://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F26296080%3A_____%2F10%3A%230000283%21RIV11-MSM-26296080/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F26296080%3A_____%2F10%3A%230000283%21RIV11-MSM-26296080
rdf:type
n12:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Aktivita alfa-amylázy je základním předpokladem pro klíčení obilek ječmene, ale i pro zpracování při výrobě sladu. Cílem práce bylo zhodnotit aktivitu tohoto enzymu u sladovnických odrůd vhodných pro výrobu Českého piva, porovnat tyto hodnoty s exportními typy odrůd a stanovit vliv hnojení zinkem na tyto hodnoty. Aktivita alfa-amylázy je základním předpokladem pro klíčení obilek ječmene, ale i pro zpracování při výrobě sladu. Cílem práce bylo zhodnotit aktivitu tohoto enzymu u sladovnických odrůd vhodných pro výrobu Českého piva, porovnat tyto hodnoty s exportními typy odrůd a stanovit vliv hnojení zinkem na tyto hodnoty. Activity of alpha-amylase enzyme is considered to be primarily essential for barley s (Hordeum vulgare L.) seed germination and crucial for malting and beer processing. The aim of this study was to evaluate, the activity of alpha-amylase enzyme in spring barley varieties recommended for Czech Beer production
dcterms:title
Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production
skos:prefLabel
Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production Evaluation of alpha-amylase enzyme activity in malt made from selected barley varieties intended for beer production
skos:notation
RIV/26296080:_____/10:#0000283!RIV11-MSM-26296080
n4:aktivita
n11:I n11:Z
n4:aktivity
I, Z(MSM2629608001)
n4:dodaniDat
n8:2011
n4:domaciTvurceVysledku
n13:6605389
n4:druhVysledku
n15:D
n4:duvernostUdaju
n6:S
n4:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
257794
n4:idVysledku
RIV/26296080:_____/10:#0000283
n4:jazykVysledku
n18:cze
n4:klicovaSlova
Czech beer, alpha-amylase
n4:klicoveSlovo
n9:Czech%20beer n9:alpha-amylase
n4:kontrolniKodProRIV
[3A4E833ECB76]
n4:mistoKonaniAkce
Croatia
n4:mistoVydani
Croatia
n4:nazevZdroje
Proceedings of 5th International Congress FLOUR - BREAD'09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists
n4:obor
n14:GE
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
6
n4:rokUplatneniVysledku
n8:2010
n4:tvurceVysledku
Cerkal, Radim Vejražka, Karel
n4:typAkce
n10:WRD
n4:zahajeniAkce
2010-01-01+01:00
n4:zamer
n5:MSM2629608001
s:numberOfPages
6
n20:hasPublisher
University of Osijek
n19:isbn
978-953-7005-21-4