This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/statVydaniPatentuVzoru/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/uzemniOchranaPatentu/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiPatentuVzoru/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F25328859%3A_____%2F13%3A%230000769%21RIV14-MZE-25328859/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vyuzitiJinymSubjektem/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F25328859%3A_____%2F13%3A%230000769%21RIV14-MZE-25328859
rdf:type
n9:Vysledek skos:Concept
rdfs:seeAlso
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1999379&lan=cs
dcterms:description
Podstatou technického řešení užitného vzoru je kompletní chlebová směs připravená z mlýnských frakcí pšenice seté, pšenice dvouzrnky a ječmene jarního s bezpluchým typem zrna, dále soli, instantního droždí, kmínu, lepku a okyselovacího pekařského přípravku. Směs slouží na přípravu chleba s vyšší nutriční hodnotou, zejména s vyšším obsahem celkové vlákniny potravy, celkových polyfenolů, s vyšší antioxidační aktivitou a zejména vysokým obsahem beta-glukanů. Podstatou technického řešení užitného vzoru je kompletní chlebová směs připravená z mlýnských frakcí pšenice seté, pšenice dvouzrnky a ječmene jarního s bezpluchým typem zrna, dále soli, instantního droždí, kmínu, lepku a okyselovacího pekařského přípravku. Směs slouží na přípravu chleba s vyšší nutriční hodnotou, zejména s vyšším obsahem celkové vlákniny potravy, celkových polyfenolů, s vyšší antioxidační aktivitou a zejména vysokým obsahem beta-glukanů. The essence of technical solution of the utility model is a complete bread mixture prepared from milling fractions of common wheat, emmer wheat and spring barley with hulless grain, with addition of salt, instant yeast, caraway seeds, gluten and acidifying bakery preparation. The mixture is used to make bread with a higher nutritional value, especially with higher content of total dietary fibre, total polyphenols, higher antioxidative activity and particularly with high content of beta-glucans.
dcterms:title
Bread mixture for making multigrain bread Chlebová směs pro přípravu vícezrnného chleba Chlebová směs pro přípravu vícezrnného chleba
skos:prefLabel
Chlebová směs pro přípravu vícezrnného chleba Chlebová směs pro přípravu vícezrnného chleba Bread mixture for making multigrain bread
skos:notation
RIV/25328859:_____/13:#0000769!RIV14-MZE-25328859
n9:predkladatel
n10:ico%3A25328859
n3:aktivita
n15:P
n3:aktivity
P(QI91B095)
n3:cisloPatentuVzoru
26271
n3:datumUdeleniPatentuVzoru
2013-12-19+01:00
n3:dodaniDat
n16:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n12:2375273
n3:druhVysledku
n19:F%2FU
n3:duvernostUdaju
n22:S
n3:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
65311
n3:idVysledku
RIV/25328859:_____/13:#0000769
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
bread mixture; multigrain bread; beta glucans
n3:klicoveSlovo
n5:bread%20mixture n5:multigrain%20bread n5:beta%20glucans
n3:kontrolniKodProRIV
[76C12E52D6E1]
n3:mistoVydaniPatentuVzoru
Prague
n3:nazevVydavatelePatentuVzoru
Úřad průmyslového vlastnictví
n3:obor
n21:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n6:QI91B095
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2013
n3:statVydaniPatentuVzoru
n13:CZ
n3:tvurceVysledku
Rysová, Jana Vaculová, Kateřina Dvořáček, Václav Ehrenbergerová, Jaroslava Laknerová, Ivana
n3:uzemniOchranaPatentu
n17:E
n3:vlastnik
n7:vlastnikVysledku
n3:vyuzitiJinymSubjektem
n18:N
n3:vyuzitiPatentuVzoru
n20:A