This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F25328859%3A_____%2F08%3A%230000371%21RIV09-MZE-25328859/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F25328859%3A_____%2F08%3A%230000371%21RIV09-MZE-25328859
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
The highest influence on starch content in wheat grain had growing year – difference of averages was 2,1 % (2006 66,1 %, 2007 68,2 %). Growing technology with lower nitrogen fertilization dose (economic) caused non-significantly higher starch deposit in grain – in average of all varinats it was by 0,5 %. In 2007 amount of amylosis in starch was by 1,2 % higher in comparison with avearge of 2006. Největší vliv na obsah škrobu v zrnu pšenice měl ročník pěstování – rozdíl průměrů činil 2,1 % (2006 66,1 %, 2007 68,2 %). Pěstitelská technologie s nižší dávkou dusíkatého hnojení (úsporná) vedla k vyššímu uložení škrobu do zrna - v průměru všech variant o 0,5 %. V roce 2007 bylo v pokusech množství amylosy ve škrobu o 1,2 % vyšší, než byl průměr 2006. Největší vliv na obsah škrobu v zrnu pšenice měl ročník pěstování – rozdíl průměrů činil 2,1 % (2006 66,1 %, 2007 68,2 %). Pěstitelská technologie s nižší dávkou dusíkatého hnojení (úsporná) vedla k vyššímu uložení škrobu do zrna - v průměru všech variant o 0,5 %. V roce 2007 bylo v pokusech množství amylosy ve škrobu o 1,2 % vyšší, než byl průměr 2006.
dcterms:title
Crop production for non-food use Produkce plodin pro nepotravinářské využití Produkce plodin pro nepotravinářské využití
skos:prefLabel
Crop production for non-food use Produkce plodin pro nepotravinářské využití Produkce plodin pro nepotravinářské využití
skos:notation
RIV/25328859:_____/08:#0000371!RIV09-MZE-25328859
n4:aktivita
n12:P n12:Z
n4:aktivity
P(1G57056), P(1G58076), Z(MSM6046070901)
n4:cisloPeriodika
11
n4:dodaniDat
n8:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n15:3339688
n4:druhVysledku
n13:J
n4:duvernostUdaju
n17:S
n4:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
390110
n4:idVysledku
RIV/25328859:_____/08:#0000371
n4:jazykVysledku
n6:cze
n4:klicovaSlova
crop production; non-food use; wheat; triticale; potatoes; starch; amylase
n4:klicoveSlovo
n5:triticale n5:non-food%20use n5:potatoes n5:crop%20production n5:amylase n5:wheat n5:starch
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[29979298C57E]
n4:nazevZdroje
Úroda
n4:obor
n18:GC
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:projekt
n16:1G58076 n16:1G57056
n4:rokUplatneniVysledku
n8:2008
n4:svazekPeriodika
56
n4:tvurceVysledku
Faměra, O. Sedláčková, Irena Lipavský, J.
n4:zamer
n10:MSM6046070901
s:issn
0139-6013
s:numberOfPages
4