This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F25328859%3A_____%2F05%3A%230000051%21RIV06-GA0-25328859/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F25328859%3A_____%2F05%3A%230000051%21RIV06-GA0-25328859
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Research activities were focused on the monitoring and increase of the vitamin E content and its isomers in the barley grain. Next attention was devoted to non-starch polysaccharides, beta-glukans, and pectosans forming a dietary fiber. Research activities were focused on the monitoring and increase of the vitamin E content and its isomers in the barley grain. Next attention was devoted to non-starch polysaccharides, beta-glukans, and pectosans forming a dietary fiber. Výzkumné aktivity byly zaměřeny na monitoring a zvýšení obsahu vitaminu E a jeho izomerů v zrně ječmene. Další pozornost byla věnována neškrobovým sacharidům, beta-glukanům a pentosanům, které tvoří vlákninu potravy.
dcterms:title
Barley caryopsis and malt as a source of natural antioxidants and nutraceutics beneficial to health Barley caryopsis and malt as a source of natural antioxidants and nutraceutics beneficial to health Zrno ječmene a slad jako zdroj přírodních antioxidantů a zdravotně prospěšných nutraceutik
skos:prefLabel
Zrno ječmene a slad jako zdroj přírodních antioxidantů a zdravotně prospěšných nutraceutik Barley caryopsis and malt as a source of natural antioxidants and nutraceutics beneficial to health Barley caryopsis and malt as a source of natural antioxidants and nutraceutics beneficial to health
skos:notation
RIV/25328859:_____/05:#0000051!RIV06-GA0-25328859
n3:strany
46-46
n3:aktivita
n17:P
n3:aktivity
P(GA525/05/0781)
n3:dodaniDat
n7:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n14:2375273
n3:druhVysledku
n12:D
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
513521
n3:idVysledku
RIV/25328859:_____/05:#0000051
n3:jazykVysledku
n11:eng
n3:klicovaSlova
barley caryopsis; malt; natural antioxidants; nutraceutics
n3:klicoveSlovo
n9:malt n9:natural%20antioxidants n9:barley%20caryopsis n9:nutraceutics
n3:kontrolniKodProRIV
[1E6D8AA46870]
n3:mistoKonaniAkce
Opatija
n3:mistoVydani
Osijek
n3:nazevZdroje
3rd International Congress Flour - Bread `05
n3:obor
n19:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n18:GA525%2F05%2F0781
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2005
n3:tvurceVysledku
Vaculová, Kateřina Belcrediová, Natálie Havlová, Pavla Ehrenbergerová, Jaroslava Prýma, Jaroslav
n3:typAkce
n4:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-10-26+02:00
s:numberOfPages
1
n13:hasPublisher
Faculty of Food Technology
n15:isbn
953-7005-07-0