This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F25328859%3A_____%2F05%3A%230000044%21RIV06-MSM-25328859/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F25328859%3A_____%2F05%3A%230000044%21RIV06-MSM-25328859
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Variabilita chemického složení, nutričních a fyzikálních charakteristik sladů a jejich meziproduktů získaných ze zrna netradičních a minoritních cereálií - pšenice špaldy (Triticum spelta, L.), pohanky obecné (Fagopyrum esculentum Moench.) a nových materiálů ovsa setého (Avena sativa, var. nuda) a ječmene jarního (Hordeum vulgare, var. nudum, L.) s bezpluchým zrnem (hulless grain) za aplikace rozdílných sladařských technologií (obsahu vody, doby klíčení a teplot hvozdění) vytváří předpoklady pro přípravu nových výrobků vhodných jak pro pivovarské, tak i přímé potravinářské využití. Variabilita chemického složení, nutričních a fyzikálních charakteristik sladů a jejich meziproduktů získaných ze zrna netradičních a minoritních cereálií - pšenice špaldy (Triticum spelta, L.), pohanky obecné (Fagopyrum esculentum Moench.) a nových materiálů ovsa setého (Avena sativa, var. nuda) a ječmene jarního (Hordeum vulgare, var. nudum, L.) s bezpluchým zrnem (hulless grain) za aplikace rozdílných sladařských technologií (obsahu vody, doby klíčení a teplot hvozdění) vytváří předpoklady pro přípravu nových výrobků vhodných jak pro pivovarské, tak i přímé potravinářské využití. Variability of the chemical composition, nutritious and physical characteristics of non-traditional and minority cereals – spelt wheat (Triticum spelta, L.), buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench.), new oat materials (Avena sativa, var. nuda) and spring barley (Hordeum vulgare, var. nudum, L.) with hull-less grain exposed to different conditions (water content, germination time and kilning temperature) are the prerequisite for preparation of new products, acceptable in malting industry and also for direct food utilization.
dcterms:title
Non-traditional and minor cereals, their malting and other food use Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské
skos:prefLabel
Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské Non-traditional and minor cereals, their malting and other food use Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské
skos:notation
RIV/25328859:_____/05:#0000044!RIV06-MSM-25328859
n3:strany
305-305
n3:aktivita
n8:P n8:Z
n3:aktivity
P(QF3291), Z(MSM2532885901)
n3:dodaniDat
n11:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n18:2375273
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
532526
n3:idVysledku
RIV/25328859:_____/05:#0000044
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
minor cereals; food processing; hulless barley
n3:klicoveSlovo
n4:hulless%20barley n4:food%20processing n4:minor%20cereals
n3:kontrolniKodProRIV
[53D74366BA7D]
n3:mistoKonaniAkce
Ústí nad Labem
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
21. pivovarsko-sladařské dny (Kvasný průmysl, 51, 9)
n3:obor
n9:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n7:QF3291
n3:rokUplatneniVysledku
n11:2005
n3:tvurceVysledku
Gabrovská, Dana Michalová, Anna Stehno, Zdeněk Prokeš, Josef Vaculová, Kateřina
n3:typAkce
n17:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-10-06+02:00
n3:zamer
n16:MSM2532885901
s:issn
0023-5830
s:numberOfPages
1
n19:hasPublisher
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.