This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F16193296%3A_____%2F11%3AMJVODA11%21RIV12-MSM-16193296/
shttp://schema.org/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F16193296%3A_____%2F11%3AMJVODA11%21RIV12-MSM-16193296
rdf:type
skos:Concept n4:Vysledek
rdfs:seeAlso
http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2011/126_s._xxi-xxiv.pdf
dcterms:description
Práce byla zaměřena na sledování produkce vodíku při fermentaci různých médií kmenem Clostridium butyricum E16A v laboratorním fermentoru LABFORS 4. Testována byla produkce tohoto plynu v bujónu s glukózou a laktózou a ve dvou typech syrovátky – obnovené sušené syrovátce a syrovátce z pokusných výrob sýrů eidamského typu. Procento vodíku ve volně odcházejících plynech z fermentoru zaznamenané detektory nebylo ovlivněno zdrojem cukrů ve fermentovaném médiu a bylo statisticky významně vyšší při pH 5,6. Práce byla zaměřena na sledování produkce vodíku při fermentaci různých médií kmenem Clostridium butyricum E16A v laboratorním fermentoru LABFORS 4. Testována byla produkce tohoto plynu v bujónu s glukózou a laktózou a ve dvou typech syrovátky – obnovené sušené syrovátce a syrovátce z pokusných výrob sýrů eidamského typu. Procento vodíku ve volně odcházejících plynech z fermentoru zaznamenané detektory nebylo ovlivněno zdrojem cukrů ve fermentovaném médiu a bylo statisticky významně vyšší při pH 5,6. The work was focused on monitoring hydrogen production during fermentation of different media in the laboratory fermenter LABFORS 4 with Clostridium butyricum E16Astrain. Production of gas was tested in broth with glucose and lactose and into two whey - restored whey and whey from the experimental manufacture of cheese Edam type. Percentage of hydrogen in free exhausted gases from the fermenter recorded by detector was not affected by source of sugars in the fermented medium and was statistical significant higher at pH 5,6.
dcterms:title
Sledování tvorby vodíku při fermentaci různých médií kmenem clostridium butyricum E16A Monitoring the hydrogen production during the fermentation of different media with Clostridium butyricum E16A Sledování tvorby vodíku při fermentaci různých médií kmenem clostridium butyricum E16A
skos:prefLabel
Sledování tvorby vodíku při fermentaci různých médií kmenem clostridium butyricum E16A Monitoring the hydrogen production during the fermentation of different media with Clostridium butyricum E16A Sledování tvorby vodíku při fermentaci různých médií kmenem clostridium butyricum E16A
skos:notation
RIV/16193296:_____/11:MJVODA11!RIV12-MSM-16193296
n4:predkladatel
n5:ico%3A16193296
n8:aktivita
n15:Z n15:P
n8:aktivity
P(2B08070), Z(MSM2672286101)
n8:cisloPeriodika
126
n8:dodaniDat
n11:2012
n8:domaciTvurceVysledku
n9:4962419
n8:druhVysledku
n19:J
n8:duvernostUdaju
n13:S
n8:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n8:idSjednocenehoVysledku
229826
n8:idVysledku
RIV/16193296:_____/11:MJVODA11
n8:jazykVysledku
n12:cze
n8:klicovaSlova
Clostridium; fermenter LABFORS 4; hydrogen; whey
n8:klicoveSlovo
n10:whey n10:Clostridium n10:hydrogen n10:fermenter%20LABFORS%204
n8:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n8:kontrolniKodProRIV
[79785042416A]
n8:nazevZdroje
Mlékařské listy
n8:obor
n20:GM
n8:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n8:pocetTvurcuVysledku
4
n8:projekt
n16:2B08070
n8:rokUplatneniVysledku
n11:2011
n8:svazekPeriodika
2011
n8:tvurceVysledku
Španová, A. Havlíková, Š. Rittich, B. Kvasničková, Eva
n8:zamer
n14:MSM2672286101
s:issn
1212-950X
s:numberOfPages
4