This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A998599%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A998599%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Evaluation of ketchup authenticity - chemical changes of markers during production and distribution Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komoditAnalytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit Evaluation of ketchup authenticity - chemical changes of markers during production and distribution
dcterms:title
Evaluation of ketchup authenticity - chemical changes of markers during production and distribution Evaluation of ketchup authenticity - chemical changes of markers during production and distribution Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit
skos:prefLabel
Evaluation of ketchup authenticity - chemical changes of markers during production and distribution Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit Evaluation of ketchup authenticity - chemical changes of markers during production and distribution
skos:notation
RIV/16193296:_____/04:998599!RIV/2005/MZE/MILCO5/N
n3:strany
349-352
n3:aktivita
n15:Z n15:P
n3:aktivity
P(QC1111), Z(MSM 223300004)
n3:cisloPeriodika
22
n3:dodaniDat
n13:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n4:6693849
n3:druhVysledku
n18:J
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
563366
n3:idVysledku
RIV/16193296:_____/04:998599
n3:jazykVysledku
n8:eng
n3:klicovaSlova
analytical methods
n3:klicoveSlovo
n16:analytical%20methods
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[D6931E94C902]
n3:nazevZdroje
Czech J. Food Sci.
n3:obor
n9:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n12:QC1111
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2004
n3:svazekPeriodika
4,.04
n3:tvurceVysledku
Bohačenko, Ivan Renčová, Eva Voldřich, Michal Snášelová, Jana
n3:zamer
n7:MSM%20223300004
s:numberOfPages
3