This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F16193296%3A_____%2F03%3A998602%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F16193296%3A_____%2F03%3A998602%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Metody posuzování autenticity jahodových džemů Metody posuzování autenticity jahodových džemů Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
dcterms:title
Metody posuzování autenticity jahodových džemů Metody posuzování autenticity jahodových džemů Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
skos:prefLabel
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods. Metody posuzování autenticity jahodových džemů Metody posuzování autenticity jahodových džemů
skos:notation
RIV/16193296:_____/03:998602!RIV/2005/MZE/MILCO5/N
n3:strany
20-30
n3:aktivita
n10:P
n3:aktivity
P(QC1111)
n3:dodaniDat
n11:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n12:6693849
n3:druhVysledku
n14:D
n3:duvernostUdaju
n6:S
n3:entitaPredkladatele
n4:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
615249
n3:idVysledku
RIV/16193296:_____/03:998602
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
analytical methods
n3:klicoveSlovo
n19:analytical%20methods
n3:kontrolniKodProRIV
[3B30304DDEC7]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
n3:mistoVydani
Skalský Dvůr
n3:nazevZdroje
XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin,
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n18:QC1111
n3:rokUplatneniVysledku
n11:2003
n3:tvurceVysledku
Voldřich, Michal Renčová, Eva Bohačenko, Ivan Snášelová, Jana
n3:typAkce
n8:CST
n3:zahajeniAkce
2003-05-26+02:00
s:numberOfPages
10
n15:hasPublisher
Skalský Dvůr