This HTML5 document contains 36 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/kodPristupu/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F16193296%3A_____%2F02%3A998623%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F16193296%3A_____%2F02%3A998623%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
rdfs:seeAlso
http://www.vscht.cz/ktk/wwwroot/staff/JK/JK/publikace/M02.pps
dcterms:description
Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů - Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů -
dcterms:title
Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů - Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů -
skos:prefLabel
Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů - Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů -
skos:notation
RIV/16193296:_____/02:998623!RIV/2005/MZE/MILCO5/N
n3:aktivita
n17:P
n3:aktivity
P(QC1111)
n3:dodaniDat
n10:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n4:6693849
n3:druhVysledku
n11:A
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
660862
n3:idVysledku
RIV/16193296:_____/02:998623
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
analytical methods
n3:klicoveSlovo
n5:analytical%20methods
n3:kodPristupu
n18:V
n3:kontrolniKodProRIV
[9B4A904E3735]
n3:obor
n7:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n16:QC1111
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2002
n3:tvurceVysledku
Snášelová, Jana Bohačenko, Ivan Renčová, Eva Voldřich, Michal