This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11https://schema.org/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F16193296%3A_____%2F01%3A998658%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F16193296%3A_____%2F01%3A998658%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Praktické využití mikroskopie v potravinářství Praktické využití mikroskopie v potravinářství Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
dcterms:title
Praktické využití mikroskopie v potravinářství Praktické využití mikroskopie v potravinářství Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
skos:prefLabel
Praktické využití mikroskopie v potravinářství Praktické využití mikroskopie v potravinářství Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
skos:notation
RIV/16193296:_____/01:998658!RIV/2005/MZE/MILCO5/N
n4:strany
108-111
n4:aktivita
n18:P
n4:aktivity
P(QC1111)
n4:dodaniDat
n8:2005
n4:domaciTvurceVysledku
n19:6693849
n4:druhVysledku
n12:D
n4:duvernostUdaju
n20:S
n4:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
692278
n4:idVysledku
RIV/16193296:_____/01:998658
n4:jazykVysledku
n10:cze
n4:klicovaSlova
analytical methods
n4:klicoveSlovo
n13:analytical%20methods
n4:kontrolniKodProRIV
[5AD4D881BC33]
n4:mistoKonaniAkce
Brno
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
III. Konference mladých vědeckých pracovníků
n4:obor
n6:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:projekt
n17:QC1111
n4:rokUplatneniVysledku
n8:2001
n4:tvurceVysledku
Renčová, Eva Voldřich, Michal Bohačenko, Ivan Snášelová, Jana
n4:typAkce
n16:CST
n4:zahajeniAkce
2001-01-01+01:00
s:numberOfPages
3
n9:hasPublisher
VFUT
n11:isbn
80-7305-407-8