This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F16193296%3A_____%2F01%3A998651%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F16193296%3A_____%2F01%3A998651%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN
rdf:type
skos:Concept n20:Vysledek
dcterms:description
Využití mikroskopie k identifikaci technologických závad a detekci falšování potravin. Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods. Využití mikroskopie k identifikaci technologických závad a detekci falšování potravin.
dcterms:title
Využití mikroskopie k identifikaci technologických závad a detekci falšování potravin. Využití mikroskopie k identifikaci technologických závad a detekci falšování potravin. Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
skos:prefLabel
Využití mikroskopie k identifikaci technologických závad a detekci falšování potravin. Využití mikroskopie k identifikaci technologických závad a detekci falšování potravin. Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
skos:notation
RIV/16193296:_____/01:998651!RIV/2005/MZE/MILCO5/N
n3:strany
10-20
n3:aktivita
n16:P
n3:aktivity
P(QC1111)
n3:dodaniDat
n8:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n9:6693849
n3:druhVysledku
n12:D
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
701549
n3:idVysledku
RIV/16193296:_____/01:998651
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
analytical methods
n3:klicoveSlovo
n14:analytical%20methods
n3:kontrolniKodProRIV
[0F70E6AE08F2]
n3:mistoKonaniAkce
Praha
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
symposium Digitální mikroskopie a analýza obrazu
n3:obor
n11:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n18:QC1111
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2001
n3:tvurceVysledku
Renčová, Eva Voldřich, Michal Bohačenko, Ivan Snášelová, Jana
n3:typAkce
n4:EUR
n3:zahajeniAkce
2001-01-01+01:00
s:numberOfPages
10
n17:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n15:isbn
80-7080-421-1