This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F16193296%3A_____%2F01%3A998627%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F16193296%3A_____%2F01%3A998627%21RIV%2F2005%2FMZE%2FMILCO5%2FN
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů.Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů.
dcterms:title
Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů.
skos:prefLabel
Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů. Proslazované (kandované) a sušené ovoce - rozlišení technologie výroby na základě analýzy chemických markerů.
skos:notation
RIV/16193296:_____/01:998627!RIV/2005/MZE/MILCO5/N
n3:strany
321
n3:aktivita
n18:P
n3:aktivity
P(QC1111)
n3:dodaniDat
n5:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n11:6693849
n3:druhVysledku
n13:D
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n4:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
693439
n3:idVysledku
RIV/16193296:_____/01:998627
n3:jazykVysledku
n12:eng
n3:klicovaSlova
analytical methods
n3:klicoveSlovo
n9:analytical%20methods
n3:kontrolniKodProRIV
[6BCC2660EBE7]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
n3:mistoVydani
Skalský dvůr
n3:nazevZdroje
Sborník XXXII.. symposia o nových směrech ve výrobě a hodnocení potravin.
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n10:QC1111
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2001
n3:tvurceVysledku
Snášelová, Jana Voldřich, Michal Bohačenko, Ivan Renčová, Eva
n3:typAkce
n17:CST
n3:zahajeniAkce
2001-01-01+01:00
s:numberOfPages
1
n19:hasPublisher
VUPP
n14:isbn
80-902671-3-0