This HTML5 document contains 38 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F14864347%3A_____%2F01%3A93513_1%21RIV%2F2002%2FMZE%2FCHINS2%2FN/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F14864347%3A_____%2F01%3A93513_1%21RIV%2F2002%2FMZE%2FCHINS2%2FN
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
An alternative way for acidity measurement of bakery semifini-shed articles have been proposed and realised with the use of special stab pH electrode. No correlation was found between acidity determined by titration and direct pH methods for simul-taneous measurements.. Byl navržen a zrealizován alternativní postup k měření kyselos-ti pekařských polotovarů využívající přímé měření pH speciální vpichovou pH elektrodou. Souběžná měření kyselosti titrační a pH metodou ukázala, že hodnoty kyselosti nijak nekorelují.
dcterms:title
Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o., Žatec, 2002. Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o., Žatec, 2002. The technology of hop processing for non-traditional food pur-poses
skos:prefLabel
Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o., Žatec, 2002. Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o., Žatec, 2002. The technology of hop processing for non-traditional food pur-poses
skos:notation
RIV/14864347:_____/01:93513_1!RIV/2002/MZE/CHINS2/N
n3:aktivita
n4:P
n3:aktivity
P(EP9351)
n3:dodaniDat
n6:2002
n3:domaciTvurceVysledku
n5:9814299
n3:druhVysledku
n14:V
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
684848
n3:idVysledku
RIV/14864347:_____/01:93513_1
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
acidity, pH electrode, titration
n3:klicoveSlovo
n9:acidity n9:pH%20electrode n9:titration
n3:kontrolniKodProRIV
[8C64F6E34C8C]
n3:mistoVydani
Žatec
n3:objednatelVyzkumneZpravy
NAZV
n3:obor
n15:CB
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:projekt
n17:EP9351
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2001
n3:tvurceVysledku
Krofta, Karel
n3:verzeVyzkumneZpravy
x
s:numberOfPages
35