This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU104374%21RIV14-MSM-26310___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU104374%21RIV14-MSM-26310___
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
rdfs:seeAlso
http://www.potravinarstvo.com
dcterms:description
Cílem této studie bylo zjistit vliv druhu mouky a cukru na tvorbu akrylamidu a porovnat obsah akrylamidu v modelových sušenkách připravených podle receptury lišící se pouze v obsahu sacharidů a typem mouky. The aim of this study was to determine the effect of flour type and saccharides on the formation of acrylamide and to compare the levels of acrylamide in model biscuits differing in contents of saccharides and types of flour. Cílem této studie bylo zjistit vliv druhu mouky a cukru na tvorbu akrylamidu a porovnat obsah akrylamidu v modelových sušenkách připravených podle receptury lišící se pouze v obsahu sacharidů a typem mouky.
dcterms:title
Vliv typu mouky a sacharidů na tvorbu akrylamidu v modelových sušenkách Influence of flour type and carbohydrates to the production of acrylamide in model cookie Vliv typu mouky a sacharidů na tvorbu akrylamidu v modelových sušenkách
skos:prefLabel
Vliv typu mouky a sacharidů na tvorbu akrylamidu v modelových sušenkách Influence of flour type and carbohydrates to the production of acrylamide in model cookie Vliv typu mouky a sacharidů na tvorbu akrylamidu v modelových sušenkách
skos:notation
RIV/00216305:26310/13:PU104374!RIV14-MSM-26310___
n10:predkladatel
n12:orjk%3A26310
n3:aktivita
n5:S
n3:aktivity
S
n3:cisloPeriodika
Special Is
n3:dodaniDat
n11:2014
n3:domaciTvurceVysledku
Šimko, Peter n17:9261885
n3:druhVysledku
n7:J
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
114788
n3:idVysledku
RIV/00216305:26310/13:PU104374
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
acrylamide, biscuits, flour, saccharides
n3:klicoveSlovo
n4:saccharides n4:flour n4:biscuits n4:acrylamide
n3:kodStatuVydavatele
SK - Slovenská republika
n3:kontrolniKodProRIV
[5B4FBD708BE7]
n3:nazevZdroje
Potravinárstvo
n3:obor
n19:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
6
n3:rokUplatneniVysledku
n11:2013
n3:svazekPeriodika
7
n3:tvurceVysledku
Ciesarová, Zuzana Marková, Lucie Šimko, Peter Kukurová, Kristína
s:issn
1337-0960
s:numberOfPages
4
n13:organizacniJednotka
26310