This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216305%3A26310%2F05%3APU52959%21RIV06-MSM-26310___/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n15https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n20http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216305%3A26310%2F05%3APU52959%21RIV06-MSM-26310___
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech. Analysis of FA in sterilized processed cheese Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
dcterms:title
Analysis of FA in sterilized processed cheese Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech. Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
skos:prefLabel
Analysis of FA in sterilized processed cheese Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech. Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
skos:notation
RIV/00216305:26310/05:PU52959!RIV06-MSM-26310___
n3:strany
51-54
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM0021630501)
n3:dodaniDat
n20:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n5:1182080 n5:3220818 n5:7663617 n5:5960622
n3:druhVysledku
n18:D
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n6:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
512252
n3:idVysledku
RIV/00216305:26310/05:PU52959
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:klicovaSlova
FA, processed cheese
n3:klicoveSlovo
n7:processed%20cheese n7:FA
n3:kontrolniKodProRIV
[1FF0546CB1A1]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
VFU Brno
n3:nazevZdroje
sborník
n3:obor
n16:CB
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n20:2005
n3:tvurceVysledku
Loupancová, Blanka Fišera, Miroslav Štoudková, Hana Vítová, Eva
n3:typAkce
n10:CST
n3:zahajeniAkce
2005-10-19+02:00
n3:zamer
n21:MSM0021630501
s:numberOfPages
4
n19:hasPublisher
VFU Brno
n15:isbn
80-7305-544-9
n14:organizacniJednotka
26310