This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216305%3A26310%2F03%3APU38972%21RIV%2F2005%2FMSM%2F263105%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216305%3A26310%2F03%3APU38972%21RIV%2F2005%2FMSM%2F263105%2FN
rdf:type
n16:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách. Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách. Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.
dcterms:title
Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food. Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách. Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.
skos:prefLabel
Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food. Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách. Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.
skos:notation
RIV/00216305:26310/03:PU38972!RIV/2005/MSM/263105/N
n3:strany
795-795
n3:aktivita
n8:Z
n3:aktivity
Z(MSM 263100020)
n3:dodaniDat
n13:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n9:8857741 n9:5167809 n9:9456384 n9:1182080
n3:druhVysledku
n18:D
n3:duvernostUdaju
n10:S
n3:entitaPredkladatele
n6:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
634909
n3:idVysledku
RIV/00216305:26310/03:PU38972
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
capillary electrophoresis, soy proteins, food
n3:klicoveSlovo
n5:soy%20proteins n5:capillary%20electrophoresis n5:food
n3:kontrolniKodProRIV
[2797A61B6223]
n3:mistoKonaniAkce
Košice
n3:mistoVydani
NEUVEDEN
n3:nazevZdroje
Chemické Listy
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2003
n3:tvurceVysledku
Zemanová, Jana Fišera, Miroslav Klepárník, Karel Kubešová, Jitka
n3:typAkce
n11:EUR
n3:zahajeniAkce
2003-09-08+02:00
n3:zamer
n4:MSM%20263100020
s:issn
0009-2700
s:numberOfPages
1
n17:hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
n19:organizacniJednotka
26310