This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216305%3A26310%2F03%3APU38901%21RIV%2F2005%2FMSM%2F263105%2FN/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18https://schema.org/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216305%3A26310%2F03%3APU38901%21RIV%2F2005%2FMSM%2F263105%2FN
rdf:type
n19:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Detection of soy proteins in meat products detekce sójových proteinů v masných produktech Detection of soy proteins in meat products
dcterms:title
Detection of soy proteins in meat products detekce sójových proteinů v masných produktech Detection of soy proteins in meat products
skos:prefLabel
detekce sójových proteinů v masných produktech Detection of soy proteins in meat products Detection of soy proteins in meat products
skos:notation
RIV/00216305:26310/03:PU38901!RIV/2005/MSM/263105/N
n4:strany
94-94
n4:aktivita
n15:Z
n4:aktivity
Z(MSM 263100020)
n4:dodaniDat
n5:2005
n4:domaciTvurceVysledku
n20:4538110
n4:druhVysledku
n10:D
n4:duvernostUdaju
n17:S
n4:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
603291
n4:idVysledku
RIV/00216305:26310/03:PU38901
n4:jazykVysledku
n8:eng
n4:klicovaSlova
soy, HPLC,Food,isoflavones
n4:klicoveSlovo
n11:Food n11:HPLC n11:soy n11:isoflavones
n4:kontrolniKodProRIV
[478536C6B514]
n4:mistoKonaniAkce
ZCU Plzeň
n4:mistoVydani
Praha
n4:nazevZdroje
Recent advances in food analysis
n4:obor
n13:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
1
n4:rokUplatneniVysledku
n5:2003
n4:tvurceVysledku
Vránová, Dana
n4:typAkce
n7:CST
n4:zahajeniAkce
2001-09-05+02:00
n4:zamer
n9:MSM%20263100020
s:numberOfPages
1
n16:hasPublisher
Institut chemických technologií
n18:isbn
80-7080-528-5
n14:organizacniJednotka
26310