This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU29117%21RIV%2F2004%2FMSM%2F263104%2FN/
n12https://schema.org/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU29117%21RIV%2F2004%2FMSM%2F263104%2FN
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Senzorické hodnocení plísňových sýrů Sensory properties of mould cheese
dcterms:title
Senzorické hodnocení plísňových sýrů Sensory properties of mould cheeses Senzorické hodnocení plísňových sýrů
skos:prefLabel
Senzorické hodnocení plísňových sýrů Senzorické hodnocení plísňových sýrů Sensory properties of mould cheeses
skos:notation
RIV/00216305:26310/02:PU29117!RIV/2004/MSM/263104/N
n3:strany
8-8
n3:aktivita
n14:Z
n3:aktivity
Z(MSM 263100020)
n3:dodaniDat
n4:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n7:5960622
n3:druhVysledku
n21:D
n3:duvernostUdaju
n10:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
663305
n3:idVysledku
RIV/00216305:26310/02:PU29117
n3:jazykVysledku
n9:cze
n3:klicovaSlova
mould cheese, sensory properties
n3:klicoveSlovo
n13:mould%20cheese n13:sensory%20properties
n3:kontrolniKodProRIV
[E18B0FD4A806]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
n3:mistoVydani
Skalský dvůr
n3:nazevZdroje
Symposium
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2002
n3:tvurceVysledku
Vítová, Eva
n3:typAkce
n11:CST
n3:zahajeniAkce
2002-05-27+02:00
n3:zamer
n8:MSM%20263100020
s:numberOfPages
1
n18:hasPublisher
Skalský dvůr
n12:isbn
80-902671-5-7
n6:organizacniJednotka
26310