This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n6http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21https://schema.org/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216275%3A25310%2F08%3A00008004%21RIV09-MSM-25310___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216275%3A25310%2F08%3A00008004%21RIV09-MSM-25310___
rdf:type
skos:Concept n5:Vysledek
dcterms:description
Three different samples of dark beer were analysed in order to determine the total acidity and sweetening agent?s contents. To this purpose the alkalimetric titration method coupled with potentiometric indication of titration stop and HPLC-UV method were used. Obtained acidities of analysed samples ranged from 29.1 ? 46.3 mmol.l-1, whereas the saccharine content was found in the range between 144 ? 170.5 mg.l-1. Byly analyzovány 3 vzorky černého piva. Stanovována byla celková kyselost pomocí alkalimetrické titrace s potenciometrickou indikací a obsah umělých sladidel HPLC-UV metodou. Kyselost vzorků se pohybovala v rozmezí 29,1 ? 46,3 mmol.l-1, z umělých sladidel byl ve vzorcích nalezen sacharin, a to v množství 144 ? 170,5 mg.l-1. Byly analyzovány 3 vzorky černého piva. Stanovována byla celková kyselost pomocí alkalimetrické titrace s potenciometrickou indikací a obsah umělých sladidel HPLC-UV metodou. Kyselost vzorků se pohybovala v rozmezí 29,1 ? 46,3 mmol.l-1, z umělých sladidel byl ve vzorcích nalezen sacharin, a to v množství 144 ? 170,5 mg.l-1.
dcterms:title
Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech Analysis of acidity and sweeting agents in dark beers Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
skos:prefLabel
Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech Analysis of acidity and sweeting agents in dark beers Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
skos:notation
RIV/00216275:25310/08:00008004!RIV09-MSM-25310___
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(MSM0021627502)
n3:dodaniDat
n18:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n12:8088462 n12:2731924 n12:2804417
n3:druhVysledku
n7:D
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
356072
n3:idVysledku
RIV/00216275:25310/08:00008004
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
beer; titratable acidity; synthetic sweetening agent
n3:klicoveSlovo
n10:synthetic%20sweetening%20agent n10:beer n10:titratable%20acidity
n3:kontrolniKodProRIV
[7DC25E7E456C]
n3:mistoKonaniAkce
Mladkov
n3:mistoVydani
Pardubice
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků ze semináře X. Monitorování cizorodých látek v životním prostředí
n3:obor
n19:CG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n18:2008
n3:tvurceVysledku
Ventura, Karel Dobiáš, Petr Adam, Martin Polan, Vojtěch Královský, Josef
n3:typAkce
n15:CST
n3:zahajeniAkce
2008-04-24+02:00
n3:zamer
n8:MSM0021627502
s:numberOfPages
6
n6:hasPublisher
Univerzita Pardubice
n21:isbn
978-80-7395-078-1
n14:organizacniJednotka
25310