This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216275%3A25310%2F06%3A00004574%21RIV08-MSM-25310___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216275%3A25310%2F06%3A00004574%21RIV08-MSM-25310___
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Stanovení capsaicinu a dihydrocapsaicinu v potravinářské paprice Determination of capsaicin and dihydrocapsaicin in hot pepper Stanovení capsaicinu a dihydrocapsaicinu v potravinářské paprice
dcterms:title
Stanovení capsaicinu a dihydrocapsaicinu v potravinářské paprice Determination of capsaicin and dihydrocapsaicin in hot pepper Stanovení capsaicinu a dihydrocapsaicinu v potravinářské paprice
skos:prefLabel
Stanovení capsaicinu a dihydrocapsaicinu v potravinářské paprice Stanovení capsaicinu a dihydrocapsaicinu v potravinářské paprice Determination of capsaicin and dihydrocapsaicin in hot pepper
skos:notation
RIV/00216275:25310/06:00004574!RIV08-MSM-25310___
n3:strany
50-53
n3:aktivita
n13:Z
n3:aktivity
Z(MSM0021627502)
n3:dodaniDat
n6:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n4:8088462 n4:2804417 n4:8428751
n3:druhVysledku
n19:D
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
501250
n3:idVysledku
RIV/00216275:25310/06:00004574
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
HPLC capsaicin phot pepper
n3:klicoveSlovo
n18:HPLC%20capsaicin%20phot%20pepper
n3:kontrolniKodProRIV
[72CB0D3ED9C5]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n3:obor
n20:CB
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2006
n3:tvurceVysledku
Adam, Martin Ventura, Karel Bajer, Tomáš Mikulčíková, Petra
n3:typAkce
n9:EUR
n3:zahajeniAkce
2006-05-29+02:00
n3:zamer
n8:MSM0021627502
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
4
n7:hasPublisher
VÚPP, Praha
n14:organizacniJednotka
25310