This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://localhost/temp/predkladatel/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F00216275%3A25310%2F06%3A00004293%21RIV08-MSM-25310___/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F00216275%3A25310%2F06%3A00004293%21RIV08-MSM-25310___
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Comparison of various analytical methods for determination of water in white yoghurts Srovnání vybraných analytických metod pro stanovení vody v bílých jogurtech Srovnání vybraných analytických metod pro stanovení vody v bílých jogurtech
dcterms:title
Srovnání vybraných analytických metod pro stanovení vody v bílých jogurtech Comparison of various analytical methods for determination of water in white yoghurts Srovnání vybraných analytických metod pro stanovení vody v bílých jogurtech
skos:prefLabel
Srovnání vybraných analytických metod pro stanovení vody v bílých jogurtech Srovnání vybraných analytických metod pro stanovení vody v bílých jogurtech Comparison of various analytical methods for determination of water in white yoghurts
skos:notation
RIV/00216275:25310/06:00004293!RIV08-MSM-25310___
n3:strany
334-337
n3:aktivita
n18:Z n18:P
n3:aktivity
P(GA203/05/2106), Z(MSM0021627502)
n3:dodaniDat
n5:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n15:8088462 n15:7862105 n15:2731924 n15:2804417
n3:druhVysledku
n4:D
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:entitaPredkladatele
n21:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
501104
n3:idVysledku
RIV/00216275:25310/06:00004293
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
water yoghurts FTIR
n3:klicoveSlovo
n19:water%20yoghurts%20FTIR
n3:kontrolniKodProRIV
[1168F9E2D514]
n3:mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
n3:obor
n20:CB
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n12:GA203%2F05%2F2106
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2006
n3:tvurceVysledku
Adam, Martin Červenka, Libor Ventura, Karel Dobiáš, Petr Královský, Josef
n3:typAkce
n13:EUR
n3:zahajeniAkce
2006-05-29+02:00
n3:zamer
n10:MSM0021627502
s:issn
1802-1433
s:numberOfPages
4
n16:hasPublisher
VÚPP, Praha
n11:organizacniJednotka
25310